Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zmenit ikony

Od: jinjik odpovědí: 13 změna:

ahoj, mam takovej problem ze kdyz otevru slozku s fotkama tak driv mi tam byli videt i fotky, ale ted tam mam misto tech fotek jen jejich cislo a obrazek prohlizece...:/ nevite jak to udelat aby byli videt ty fotky.:? dik moc

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepane*
hodnocení

0x

Zkus kliknout na miniatury.

Jak zmenit ikony

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Pokud tomu dobře rozumím ... tak ...

Otevři složku s fotkama a klikni pravým myšítkem do složky, najeď na zobrazit a klikni na střední, velké nebo největší ikony ... to už je pak jedno.

Máš-li tam zatrhnuty malé ikony, tak to bude tím.;)

pepane*

Aha a já myslela toto.Tak nic.;)

Jak zmenit ikony #2
vosikac*

Sám jsem zvědav, co z toho nakonec vyleze, protože se mi zas nezdá, že by někdo, kdo dokáže napsat dotaz, neuměl přizpůsobit složku obrazu svému:)

jinjik
hodnocení

dik za radu ale todle prave este zvladnu, mam prave stredni ikony a mam tam misto ty fotky jenom obrazek prohlizece.. a zkousel sem i jinej prohlizec a porad tam fotka neni no..:/

pepane*

Podobný, jako je toto?

Jak zmenit ikony #3
jinjik
hodnocení

Jj tak to je ono akorat ze mam Visty a prohlizec mam Irfanview ale nejde to ani v Nero photo snap, microsoftu, ani photo filtre atd..

pepane*

Já to u XP měním právě kliknutím na ty miniatury.Jak jsem psala.

Visty neznám.*nevi*

doplněno 14.07.10 12:40:

Není zač.Určitě někdo doplní odpovědi.*placni*

Jak zmenit ikony #4
jinjik
hodnocení

No ja tu prave tudle ikonu Miniatury ani nemam..:/ ale i tak dekuju za radu, snad to nak poresim.))

pepane*
vosikac*

A když klikneš pravým na jeden z těch obrázků a dáš vlastnosti, tak v obecných je typ souboru a pod tím otevřít v programu.Co máš u toho napsáno za program, který ti obrázky otevírá?

jinjik
hodnocení

no mam irfanview, ale jak sem ted psal nejde mi to ani v nero photo snap, ani ve photo filtre ani microsoft a i v jinejch...

vosikac*

I tak je to možné, jak je vidno z obrázku*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]