Nejste přihlášen/a.
ahoj, mam takovej problem ze kdyz otevru slozku s fotkama tak driv mi tam byli videt i fotky, ale ted tam mam misto tech fotek jen jejich cislo a obrazek prohlizece...:/ nevite jak to udelat aby byli videt ty fotky.:? dik moc
Pokud tomu dobře rozumím ... tak ...
Otevři složku s fotkama a klikni pravým myšítkem do složky, najeď na zobrazit a klikni na střední, velké nebo největší ikony ... to už je pak jedno.
Máš-li tam zatrhnuty malé ikony, tak to bude tím.![]()
Sám jsem zvědav, co z toho nakonec vyleze, protože se mi zas nezdá, že by někdo, kdo dokáže napsat dotaz, neuměl přizpůsobit složku obrazu svému![]()
dik za radu ale todle prave este zvladnu, mam prave stredni ikony a mam tam misto ty fotky jenom obrazek prohlizece.. a zkousel sem i jinej prohlizec a porad tam fotka neni no..:/
Jj tak to je ono akorat ze mam Visty a prohlizec mam Irfanview ale nejde to ani v Nero photo snap, microsoftu, ani photo filtre atd..
Já to u XP měním právě kliknutím na ty miniatury.Jak jsem psala.
Visty neznám.![]()
Není zač.Určitě někdo doplní odpovědi.![]()
No ja tu prave tudle ikonu Miniatury ani nemam..:/ ale i tak dekuju za radu, snad to nak poresim.))
A když klikneš pravým na jeden z těch obrázků a dáš vlastnosti, tak v obecných je typ souboru a pod tím otevřít v programu.Co máš u toho napsáno za program, který ti obrázky otevírá?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.