Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásady diagnostiky ve vistě kde to je?

Od: resl* odpovědí: 5 změna:

pctforum.tyden.cz/... Ahoj mám problém s diagnostikou ve vistě chci pustit diagnostiku a opravit ,ale prý mám vyplou službu zásady diagnostiky tak pustím služby a tam nic takového není i jako administrátor. Děkuji a přidávám odkaz někdo ,už měl stím taky problém ,ale nikdo mu neporadil.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Zkus otevřít Počítač>Spravovat>Služby a aplikace>Služby a najít službu:

Hostitel diagnostické služby a

Hostitel diagnostického systému

nastavené spouštění mám na Ručně a spouštím přes pravé tlačítko myši např. na ikonu síťového připojení, snad to bude ono, podívej se, jestli u těch služeb nemáš Zakázáno

resl*
hodnocení

Hmm mám tam ručně.

doplněno 13.07.10 13:44:

Díky ,ale když jsem kliknul levým myšítkem na hostitel diagnostické služby tak tam je stav služby zastaveno ačkoliv jsem z ručně předělal na automaticky.

doplněno 13.07.10 13:47:

Když kliknu s pravým myšítkem na hostitel diag. služby tak funkce spustit nejde.

sondaw*

Zkus přes to pravé myšítko Aktualizovat nebo Vlastnosti >Typ spouštění a nastav co potřebuješ

resl*
hodnocení

Jo ,už mi to hledá problémy (diagnostika)a píše to nelze komunikovat s server DNS (192.168.2.1) A podtím je ješte : Sysrém windows zjistil problém ,který nelze opravit automaticky atd.

doplněno 13.07.10 17:08:

Systém

sondaw*

Zkus aktulizovat síťový adaptér, pokud to nepomůže, dej Zakázat a potom znovu ho obnovit, mělo by se to spravit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]