Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porouchaná klávasnice

Od: iiiii odpovědí: 5 změna:

Dobry den,po zapnutí mého pc jsem zjistil ze klavesnice nefungujetak jak má.

Píši tedy klávesnicí na obrazovce. pokud chci napsat klávesnicí větu např Internetová poradna tak se oběví toto:

intfgernetfgová41 por

a dal to nejde nevim zda tam neni virus prosím pomozte

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rickymartin*
hodnocení

2x

Nejdříve zkuste klávesnici vyčistit a vysát, jak radí babkazov. Nejlépe, když sejmete tlačítka a malým hadříkem vytřete prostor pod nimi, voda by se neměla dostat do oblasti spojů.

Pokud to nepomůže, stáhněte si nějaký antivirový program (například Avast) a pokud již nějaký máte, tak nechte počítač důkladně zkontrolovat na viry.

Pokud to žádný virus nenajde, pak zkuste spustit PC v "nouzovém režimu", a ta zkuste klávesnici použít (například v notepadu), může tomu bránit nějaký skript, který se spuští při startu PC, potažmo Windows.

Pokud nepomůže ani to, tak je nejspíše klávesnice vadná a pokud byla nějaká dražší tak si ji nechte spravit nebo si zakupte novou (ceny se pohybují okolo 300 Kč obyč, 600 Kč multimediální)

Ještš bych navrhl jeden test - vyzkoušet klávesnici na jiném compu.

hodnocení

1x

Pokus se nejprve klávesnici vyfoukat nebo vysát. *hi* Mi dělala neuvěřitelné věci a nakonec jsem zjistila, že mám pod klávesami drobky.

uda1966*
hodnocení

0x

Klávesnici odpojit a zapojit jinou a vyzkoušet. Pokud bude vše v pořádku tak starou vyhodit a koupit novou a pokud ne tak odvirovat a vyčistit. Doporučuji tento program a předpokládám že v pc máte nějaký antivir.

stahuj.centrum.cz/...

paaja*
hodnocení

0x

Nebylo nad klávesnicí kafe? Pokud ano, odpojit a vysušit. V těchto horkých dnech to nemusí dlouho trvat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]