Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Not found location - skipping autocheck

Od: jajinn odpovědí: 6 změna:

Nazdar lidi.

Dnes potřebuji od vás velkou radu. při zapnutí noťasu se mi po biosu objeví hláška " turegopt program not found location - skipping autocheck". Tato hláška se objevila po nainstalování AVG mám windows 7.
co to znamená a jak se toho zbavit?
vysvětlení prosím jak pro idiota , odborné názvy a počítačová hantýrka mi nic neříká. Prosím napište mi podrobný postup jak to smazat aby se to už neukazovalo.. :( Pokud znáte i nějaký na to program a není v cz tak mi napište podrobný postup jak postupovat po krůčkách abych problém vyřešil... už si newím rady :( :( :( děkuju všem kteří mi rádi poradí!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

brunclik*
hodnocení

1x

Máš nainstalované TuneUp Utilities? Tipnul bych, že AVG smazal nějakou jeho napadenou část. Takže odinstalovat, jak jsou rady výše, pročistit. Pokud by to nešlo odinstalovat, může zabrat nová instalace a následná odinstalace TuneUp.

juldab*

bruclik ma pravdu turegopt je část tuneup utilities a jako takový není volán z autorunu a přímo těmito utilities. Pokud nepomuže odinstalovaní asi bych použil revo ( nebo placenej total uninstal, s kterým to půjde na 99.99 proc) tak pozastavit antivirák nainstalovat znova tuneuputilities a potom je pomocí reva odinstalovat ( vše s pozastaveným antivirákem ten zapnout až po této operaci) jinak lze taky zkusit bod obnovení.

doplněno 15.12.12 18:57:

jinak tureopt.exe je umístěn v system32 folderu

hodnocení

0x
Tady je každá rada dráhá. Řešením je zásah do registrů a smazání klíčů turegpot. Bohužel to není operace kterou bych svěřil úplnému amatérovi.
Můžeš zkusit neplatné klíče nechat odebrat programem Ccleaner ( je v češtině a ke stažení zdarma na slunecnice.cz ) Výsledek ale zaručít nemůžu. Nevím jestli CC dokáže zjistit že se jedná o neplatné klíče. Každopádně to za zkoušku stojí protože editace registrů je pro laika těžká váha.
doplněno 15.12.12 11:01: Posuďte sám - Podle návodu najít a smazat všechny klíče turegpot
forum.viry.cz/...

mowla*
hodnocení

0x

Stáhni si Ccleaner (např. odtud - slunecnice.cz/... ), nainstaluj jej (při instalaci odmítni Google Chrome) a spusť...

V levém sloupci ikon klikni na Nástroje - Odinstalovat, objeví se odinstalovatelné programy - mezi nimi najdi TuneUp a ten odinstaluj. Pokud jsi instaloval ještě nějaké další podobné programy, odinstaluj je taky...

Pak opět v levém sloupci ikon klikni na Čistič, nastavení nech na default a vpravo dole stiskni Spustit CCleaner...

Restartuj počítač...

stribrnak*

ještě doplním Mowlu,jelikož Ccleaner některé ty klíštata co se nechtějí pustit smzat nedokáže,tak v tom

případě zkus Revo Uninstaller ,to je aplikace určená k úplnému a dokonalému odinstalování programů, poradí i se správou programů a služeb spouštěných při startu systému a s vyčištěním pevného disku od zbytečných či dočasných souborů. Revo Uninstaller umožňuje také odstranění historie a dočasných souborů internetových prohlížečů a provádět lze i skartaci souborů

ke stažení z de

filipfiifa
hodnocení

0x

tAhojj pokusím se ti poradit.. jak to odstranit problém.

1)Stáhneš si do počítače stahuj.centrum.cz/... tento program.

2) Po stažení do PC program otevři.

3) Po otevření programu ti naskočí hodne ikon.. neklinkej na nic jiného než píšu pokud by jsi omylem na něco klinkl tak by se mohlo stát že už Pc NEROZJEDEŠ.

4) Klinkni nahoře na lištu ,, File´´ po klinknutí na File klinkni ještě na ,, Find ´´

5) Po klinknutí na Find ti vyskočí okno do kterého napíšeš ,, turegopt ´´ a klinkneš na další.

6) Prohram začne hledat tvůj příkaz tedy turegopt

7) Až ti program najde turogopt tak ho odklinkni od seznamu.

8) Zavři program a zkus to provést ještě jednou! Pokud najdeš turogopt a není zaškrtnutý v seznamu je to dobrý.

9) Restartuj počítač a uvidíš zda to pomohlo. Myslím si že to pomůže a že se tato hláška "turegopt program not found location - skipping autocheck"neukáže :) ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]