Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Caesar 3

Od: alias.nos* odpovědí: 11 změna:
Když chci nainstalovat tuhle hru tak se mi to při nahrávání instalace zasekne! co mám dělat?:P

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A jak se to chová na jiném počítači? Taky se to seká? Jesti jo, tak může být poškozené inmstalační médium, jestli ne, chyba je na straně PC. Píšou něco v návodu na instalaci? Systémové požadavky ...

Jeee než jsem se dostal k odeslání tak jsi mě předběhl *smich*

To víš, mám o pár nožiček víc ... :)

hodnocení

0x
Zasekne? To se ti jako zasekne pc,instalace nebo co? Já bych to podle těchto informací (dá- li se to tak nazvat) viděl na špatné cd, instaluješ to vůbec z cd nebo odkud :P
Ani PC ani instalace, mu se zasekne TO.
Těch dotazů, kdy si člověk musí polovinu věcí domyslet a tu druhou skoro taky, je čím dál víc. Každý asi rychleji mluví než píše a nikomu se nechce psát moc textu. Jenže když ten problém s TO pořádně nepopíšete tak vám s tím TO nikdo moc nepomůže. Ćím víc k tomu TO napíšete informací, tím dřív budete mít k TO odpověď která vám snad pomůže.
alias.nos*
hodnocení

zasekne se mi ten instalační proces hned na začátku instalace,a pak musím počítač restartovat! , jinak to nejde.:(
Operační systém? Na jinym pc to jede?- to bych otestoval jako první. Jiné instalace běží?- to jako druhé
alias.nos*
hodnocení

jiné instalace běží. a na jiném pc to taky nefunguje!*tuc*
No tak je to jasný ne? Je namršená instalace,případně cd...
Dej CD do mechaniky a zkus ho celé zkopírovat na disk. Když se to zasekne, je poškozené CD.
Na namršenou instalaci u originálky bych to neviděl ;)

No takhle:

1) já to vidim na"záložní"kopii

2) může být poškozený jeden soubor co se rozbaluje při instalaci- to jsem zapomněl podotknout- to by byla chyba cd *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]