Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím poraďte mi, jaký nejjednodušší emailový klient pro Win7. Klasický outlook 2007 mi nevyhovuje. Spíše ho neumím používat - nastavení složek...
Hledám něco na způsob outlook expresu nebo live mail.
Díky za radu
Doporučuju mozilla thunderbird. Stáhnout ho můžeš např z stahuj.centrum.cz/...
-
Jestli Vám tato odpověď pomohla, klikněte na "Dobrá odpověď".
Všimla jsem si, že máš u svých odpovědí větu:
Jestli Vám tato odpověď pomohla, klikněte na "Dobrá odpověď".
Nic proti tomu, ale ty radíš proto, abys dostal bodíky a raději si o ně řekneš, kdyby tazatel náhodou zapomněl?
Autora dotazu se jen zeptám, Win7 nemají svého emailového klienta? Vista má třeba Windows Mail, se kterým jsem spokojená a nic jiného v PC nepotřebuji
Já mám win 7 a žádného mailového klienta nemám (ve smyslu že by byl ve win 7 předisnstalovaný). Jenom 6 denní veri MS office 2007.
Ne tak některý lidi dostanou odpověď a ani se nesnaží to ohodnotit. Já na poradte.cz nechodím jenom proto abych dostal bodíky (i když bych je potřeboval) ale proto abych se podělil se skušenostmi a něco se přiučil
Alespoň o žádném klientovi nevím.
Win 7 nemám, ale je mi divné, že by neměl svého vestavěného klienta, myslela jsem, že má Windows Live Mail, tak se tedy omlouvám
Věci jako mail se do sedmiček dají nainstalovat pomocí tzv. Windows Live Essential. To se stáhne, vyberou se aplikace, které chcete stáhnout a nainstalovat. Je tam na výběr i fotogalerie, messenger aj.
Ale s tím jejich mailovým klienem zkušenosti nemám, jsem zvyklý na Thunderbird.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.