Nejste přihlášen/a.
Můj netbook by měl mít od výrobce instalováno poskytování služeb Bluetooth.Pokusila jsem je aktivovat,objevila se hláška - nalezen nový hardware, provedla jsem konfiguraci. Další postup podle nápovědy - pravé myšítko a spustit zařízení, tak to spustit tam není.Píše mi, že" zařízení Blue... nebylo nalezeno, zkontrolujte zda je zařízení řádně připojeno a zapnuto".Malá ikonka v pravém dolním rohu je červenomodrá, to by mělo signalizovat, že zařízení není zapnuto.Jak zapnout?Co je náhlavní souprava?
restart byl?
pro zapnutí BT bude na netb nejspíš něco jako klávesa Fn a ještě nějaká (dle výrobce různé, koukám na jeden co tu leží vedle tak tam je to Fn+F1)
Náhlavní souprava jsou obvykle sluchátka často doplněná mikrofonem. Častěji jsem toto slovní spojení viděl u telefonů než u netb.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.