Nejste přihlášen/a.
Můj netbook by měl mít od výrobce instalováno poskytování služeb Bluetooth.Pokusila jsem je aktivovat,objevila se hláška - nalezen nový hardware, provedla jsem konfiguraci. Další postup podle nápovědy - pravé myšítko a spustit zařízení, tak to spustit tam není.Píše mi, že" zařízení Blue... nebylo nalezeno, zkontrolujte zda je zařízení řádně připojeno a zapnuto".Malá ikonka v pravém dolním rohu je červenomodrá, to by mělo signalizovat, že zařízení není zapnuto.Jak zapnout?Co je náhlavní souprava?
2x
restart byl?
pro zapnutí BT bude na netb nejspíš něco jako klávesa Fn a ještě nějaká (dle výrobce různé, koukám na jeden co tu leží vedle tak tam je to Fn+F1)
Náhlavní souprava jsou obvykle sluchátka často doplněná mikrofonem. Častěji jsem toto slovní spojení viděl u telefonů než u netb.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.