Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzkaz na facebooku

Od: grem odpovědí: 9 změna:

Prisla mi soukroma zprava na facebook ve 20 hodin vecer ale na mailu se mi zobrazilo ze to prislo az ve 22:00.Jak je to mozny?Ze by to melo takovy zpozdeni?Zadna dalsi zprava mi neprisla v dorucenych.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re*
hodnocení

0x

Možná ti ta správa na e-mail přišla až ve 22:00, což možné je. Možná byl vytížen server ;)

-

Jestli Vám tato odpověď pomohla, tak klikněte na "Dobrá odpověď".

hop®

Zaprvé: "správa" určitě nepřišla, možná "zpráva".

Zadruhé: neregistrovaný uživatel nemůže dávat body, takže snaha o získání bodu a tedy i téměř nicneříkající odpověď byla v podstatě naprosto zbytečná, pouze jste přišel (přišla) o procenta potřebná k povýšení - pokud Vám tedy na tom tak záleží.

Zatřetí: někteří registrovaní uživatelé by bod nedali už z principu, když si o něj takhle někdo řekne. Myslím, že je jen na mém uvážení, komu chci dát bod a komu ne.

Hezký den... ;)

re*

Jenže já jsem registrovaný a v tvém příspěvku je "Dobrá odpověď".

sondaw*

Už jsem ti to dnes jednou psala, jestli ti jde jen o body. Říkat si o ně způsobem, jakým to děláš ty, je přinejmenším nevhodné

re*

Já teda nevím co je na tom nevhodného. Odpovědi jsem si nevymyslel, jsou pravdivé. *kafe* Ale když myslíš tak já to už psát nebudu *bum*

hop®

Ano, já už pár dní registrovaný jsem. Ale Ty jsi jako první odpovídal neregistrovanému tazateli, a chtěl jsi po něm nějaké ohodnocení, které on vůbec nevidí a třeba je tu poprvé a neví o co jde. Fakt Ti to není blbý?!*bum*

sebod*

re. Neškemrej o body, to se nedělá, ani když odpovíš fakt fundovaně. Ta Tvoje odpověď si bod ani nezaslouží *nevi*. Domnívám se, že sis tady asi trošku pokazil takhle reputaci a body Ti málokdo dá *bum*. Jestli tak nutně potřebuješ tričko, tak mi písni velikost a já Ti v sekáči nějaký koupím :). I to poštovný za Tebe zaplatím, neboj ;)

hodnocení

0x

jak je to možné to nevím, ale určitě nebudeš sám. mně poslal kámoš zprávu v 6:50 a přišla mi až po 22. hodině, a taky bych rád věděl proč. a není to vůbec poprvé...buď rád, že ti chodí upozornění aspoň na mail, mně ani to nechce chodit a nastavené to mám. :D

hop®

Pokud máš mail na seznamu, tak se nedivím, že večer nechodí info na mobil. Řešil jsem to s nimi a mají od jednotlivých operátorů limit odeslaných SMS zdarma. Noo, a večer už jsou limity vyčerpané. Pokud si toto upozorňování nezaplatíš, SEZNAM ho nezaručí. Mám více adres, a na VOLNY a GMAIL nemám problémy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]