Nejste přihlášen/a.
Prisla mi soukroma zprava na facebook ve 20 hodin vecer ale na mailu se mi zobrazilo ze to prislo az ve 22:00.Jak je to mozny?Ze by to melo takovy zpozdeni?Zadna dalsi zprava mi neprisla v dorucenych.
Možná ti ta správa na e-mail přišla až ve 22:00, což možné je. Možná byl vytížen server
-
Jestli Vám tato odpověď pomohla, tak klikněte na "Dobrá odpověď".
Zaprvé: "správa" určitě nepřišla, možná "zpráva".
Zadruhé: neregistrovaný uživatel nemůže dávat body, takže snaha o získání bodu a tedy i téměř nicneříkající odpověď byla v podstatě naprosto zbytečná, pouze jste přišel (přišla) o procenta potřebná k povýšení - pokud Vám tedy na tom tak záleží.
Zatřetí: někteří registrovaní uživatelé by bod nedali už z principu, když si o něj takhle někdo řekne. Myslím, že je jen na mém uvážení, komu chci dát bod a komu ne.
Hezký den...
Už jsem ti to dnes jednou psala, jestli ti jde jen o body. Říkat si o ně způsobem, jakým to děláš ty, je přinejmenším nevhodné
Já teda nevím co je na tom nevhodného. Odpovědi jsem si nevymyslel, jsou pravdivé. Ale když myslíš tak já to už psát nebudu
Ano, já už pár dní registrovaný jsem. Ale Ty jsi jako první odpovídal neregistrovanému tazateli, a chtěl jsi po něm nějaké ohodnocení, které on vůbec nevidí a třeba je tu poprvé a neví o co jde. Fakt Ti to není blbý?!
re. Neškemrej o body, to se nedělá, ani když odpovíš fakt fundovaně. Ta Tvoje odpověď si bod ani nezaslouží . Domnívám se, že sis tady asi trošku pokazil takhle reputaci a body Ti málokdo dá
. Jestli tak nutně potřebuješ tričko, tak mi písni velikost a já Ti v sekáči nějaký koupím
. I to poštovný za Tebe zaplatím, neboj
jak je to možné to nevím, ale určitě nebudeš sám. mně poslal kámoš zprávu v 6:50 a přišla mi až po 22. hodině, a taky bych rád věděl proč. a není to vůbec poprvé...buď rád, že ti chodí upozornění aspoň na mail, mně ani to nechce chodit a nastavené to mám. :D
Pokud máš mail na seznamu, tak se nedivím, že večer nechodí info na mobil. Řešil jsem to s nimi a mají od jednotlivých operátorů limit odeslaných SMS zdarma. Noo, a večer už jsou limity vyčerpané. Pokud si toto upozorňování nezaplatíš, SEZNAM ho nezaručí. Mám více adres, a na VOLNY a GMAIL nemám problémy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.