Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna EPSON

Od: georgie* odpovědí: 3 změna:
Mám multifunkční tiskárnu zn. Epson Stylus DX3800. Černá barva se mi nejvíce vyprazdňuje, přitom tisknu většinou barevně, poraď te mi, čím to je? Další otázka - může se tisknout jen třeba barvou purpurovou? Dá se vstřikovat do kazet barva přes injekci?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tisk jenom purpurovou barvou je v zásadě možný. Musíš mít ale barvu textu... nastavenou právě a jenom na tento odstín, což bude problematické. Jinak pokud ti dojdou ostatní barvy, tak se k tisku použije právě ta purpurová ovšem jenom v případě, že bude v tisku zastoupena (ať už samotná nebo ve směsi s jinou).
Plnění kazet je možné. Jakým způsobem se to dělá u tvojí cartridge se přeptej u prodejce tohoto spotřebního materiálu.
o tom, proč se ti spotřebovává nejvíce černá, bych asi pouze spekuloval. Uvidíme, co napadne ostaní ;)

hodnocení

0x

Myslim si že Spider ti odpověděl dost.

Ohledně spekulací s černou? Mno já bych spekuloval tak že ji asi používáš víc než si myslíš, copak v barevných obrárcích nemáš černou a její odstíny? Co kvalita tisku? Nezapomeň že barvy se ti míchají a některé se používají víc než si myslíš *smich*

Jo a ještě to doplňování...když už tak si kup repasované cartridge- doplněné firmou,ale i tak je kvalita tisku dříve či později horší, zkoušel jsem to u kámoše na hpčku

laden*
hodnocení

0x
nebo se podivej jeste po alternativním výrobci.kolikrat jsou cartidge o polovinu levnější,ale jestli mas tisk. v zaruce tak jak by byla reklamace tak tam dat original

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]