Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlížeč Opera - musím kliknout 2x

Od: bimba* odpovědí: 10 změna:

Ahoj . Mám takový problém s Operou , dříve když jsem klikl na nějaký odkaz buď v mailu nebo v nějakém programu tak se mi otevrřela Opera přímo se stránkou odkazu ,od nějaké doby se otevře Opera a musím znovu kliknout na odkaz . Nevím jestli

jsem se vyjádřil srozumitelně ,když tak doplním. Diky za případné rady.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

deny*
hodnocení

0x

ahoj, asi máš novou verzi Opera 10.50? Doporučuju stáhnout zase 10.10 s touhle jsem měl taky problémy...50ka ještě není úplně v pořádku

hodnocení

0x

VYsla kokpletne pozaplatovana 1O.60 doporucim upgrade...

Menu-Napoveda-zjistit novejsi verzi-stahnout a naistalovat...

doplněno 12.07.10 01:22:

CHtelo by to hodit screenshot neb to chapu dvojmo...

TAdy tohle je zaskrtnuty..?

[URL=http://img24.imageshack.us/i/beznzvuzb.png/][IMG] img24.imageshack.us/...
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

doplněno 12.07.10 01:23:

Chybka.. img24.imageshack.us/...

bimba*
hodnocení

Aktualizuji pravidelně jak vyjde nová verze , takže to dělá i ta poslední

Ja když nahodou mám nějaký problém s Operou tak ji spustím do čistýho profilu a funguje zase dobře. Starej profil si napřed zazálohuj a pak podle potřeby zpátky nakopíruj záložky, kontakty a podobný věci. Cesty najdeš v nápovědě Opery, nebo to je C:Documents and SettingsData aplikacíOperaOpera

bimba*
hodnocení

Takže ještě 1. Jde o to že když je opera spuštěna a kliknu na nějaký odkaz je jedno kde (program-nápověda-o programu- ) tak se otevře správně nové okno ,ale když opera není spuštěna tak se po kliknutí na odkaz spustí ale jen z domovskou stránkou a musím znovu klikat na odkaz .

Tak odkaz nebo neco z kontextove nabidky...?

Tezko se radi kdyz nejsou dobre popsany ani zakl. pojmy...

Pravděpodobně musíš zatrhnout v nastavení: Otevírat webové adresy / odkazy / záložky do nového listu.

Prohlížeč Opera - musím kliknout 2x
bimba*
hodnocení

Díky za snahu,ale není to ono zaškrtnuto mám. Jde mi hlavně o to že mi příjde v mailu odkaz (Mozila) ,kliknu otevře se opera a musím zpět do okna s odkazem a znovu kliknout. Není to nic hrozného jen to otravuje.

Pošťáka používáš Thunderbird?

Zkusil bych ještě dát výchozí prohlížeč IE - zkusit to - potom znovu dát výchozí prohlížeč Opera.

bimba*
hodnocení

Tak už to jde bylo to v nastavení v možnostech složky typy souborů ,moudrej sem z toho moc nebyl ,ale podle obrázku jsem to našel,zajímavé je že jsem to měl nastaveno správně a stačilo znovu potvrdit cestu k opera exe. vyřešeno díky všem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]