Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit ohledně zabezpečeného připojení na mém notebooku. Zkoušela jsem ho zabezpečit pomocí cd Belkin, ale prý se vyskytl nějaký problém a když jsem to zkoušela znovu instalovat, tak mi to už nešlo. A když chci se na notebooku připojit na internet tak mi to píše: Nastavení sítě uložené v tomto počítači neodpovídá požadavkům této sítě. Jenomže jsem se zkoušela připojit na mobil přes Wifi, tak se mě to zeptalo na heslo, které mi nějak ještě vyjelo na tom cd a když jsem ho zadala tak mi to vzalo a připojila jsem se v pohodě. Už si vážně nevím rady, peru se s tím už asi necelé 3 hodiny. Prosím, poraďte.Děkuju moc.
P.S. : A na tom mobilu se mi ukazuje, že mám ten internet zabezpečený.
Zabezpečení wifi musíš nastavit na routeru. Vykašli se na instalační cdčko a připoj se přímo z prohlížeče internetu na webovou adresu tvého wifi routeru. Pokud je to změněné přes instal cd a povedlo se ti to opravdu tak nejlépe v seznamu sítív počítači vymaž profil své sítě, až ti ji to najde jako novou tak se připoj a ulož pod profilem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.