Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi připojení

Od: natasha1410* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit ohledně zabezpečeného připojení na mém notebooku. Zkoušela jsem ho zabezpečit pomocí cd Belkin, ale prý se vyskytl nějaký problém a když jsem to zkoušela znovu instalovat, tak mi to už nešlo. A když chci se na notebooku připojit na internet tak mi to píše: Nastavení sítě uložené v tomto počítači neodpovídá požadavkům této sítě. Jenomže jsem se zkoušela připojit na mobil přes Wifi, tak se mě to zeptalo na heslo, které mi nějak ještě vyjelo na tom cd a když jsem ho zadala tak mi to vzalo a připojila jsem se v pohodě. Už si vážně nevím rady, peru se s tím už asi necelé 3 hodiny. Prosím, poraďte.*nevi*Děkuju moc.

doplněno 10.07.10 12:55:

P.S. : A na tom mobilu se mi ukazuje, že mám ten internet zabezpečený.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zabezpečení wifi musíš nastavit na routeru. Vykašli se na instalační cdčko a připoj se přímo z prohlížeče internetu na webovou adresu tvého wifi routeru. Pokud je to změněné přes instal cd a povedlo se ti to opravdu tak nejlépe v seznamu sítív počítači vymaž profil své sítě, až ti ji to najde jako novou tak se připoj a ulož pod profilem

natasha1410*
hodnocení

Děkuju moc, už to funguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]