Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny a tímto prosím zda někdo poradí jak vložit češtinu do programu ULEAD VIDEO STUDIO 11,moc dík za všechny odkazy
nevidím žádný problém stáhnu si češtinu , slunecnice.cz/... a pak jdu podle navodu který je v instalatoru...
BTW: byl to první odkaz na googlu...
děkuji za tento odkaz, stáhla jsem a pak restartovala pc a po spuštění programu unlead mám vše opět AJ,tak pokud by jste mohl poradit dále budu moc ráda,
Teď máš stáhnutý soubor s češtinou. Předpokládám rozbalený. Na ten soubor Ctrl C (zkopírovat). Pak si otevři v program files složku, v které je ten program, který chceš počeštit, a zkopírovaný soubor s češtinou tam vlož. Ctrl V. Možná se tě to zeptá. Přepsat soubor? Nebo kopírovat a nahradit? Pak dej ANO
zkopírovat mi to nejde jak jste psal ctrl c,ani jiným způsobem vím pak kde mám program stažený,ale pak ani nevím do jaký složky to vložit,pokud by se podařilo zkopírovat,pokud ještě bude v tvojich silách poradit jinak budu,ráda mám visty
Po stažení se musí soubor rozbalit a takto získaný exe soubor se spustí. Pak postupuj podle instrukcí instalátoru.
Česština je k disposici například na Slunečnici, nebo přímo na serveru češtiny (cestiny.cz), kde je to i s komentářem.
dík za toto,ALE BUHUŽEL SE MI ZDE JAK PÍŠETE ODKAZY NEPODAŘILO NIC NALÉZT,POKUD MŮŽETE NAPSAT PŘÍMO ODKAZ KE STAŽENÍ,BUDU MOC RÁDA,DÍKY
No tak stahnout lze právě z té Slunečnice: přímý odkaz je slunecnice.cz/.... To druhé jsou stránky autora překladu, kam taky vede odkaz ze Slunečnice; neprostudoval jsem to dostatečně, popis tam je odkaz tedy asi ne.
Dodržela jste všechny pokyny? Něco je přímo při instalaci, něco snad je na těch Češtinách. No a na závěr - u každého programu bývá v nastavení (nebo options, nebo jak se to konkrétně u toho kterého jmenuje, třeba volby) volba jazyka, kde by se měla obevit nabídka češtiny. Nevím, jak konkrétně zde, já ho nemám, ale jsem na něj zvědavý a nainstaluji si zkušební verzi. Pokud to do té doby nezvládnete a mně se to podaří, ozvu se. Ozvěte se taky.
doplněno 09.07.10 11:11:Vlastně viz předchozí příspěvky, ani jsem si neuvědomil, že jste to neinstalovala. Nicméně...ozvěte se.
pokud se vám to podaří budu moc ráda za radu protože kolega psal kopírovat ctrl c to buhužel nejde a pak ani nevím jak to do to prográmku vložit kterej mám staženej,děkujin za pomoc
Tak já jsem to nainstaloval a prošlo to dobře. On ten postup s ctrll C funguje u řady češtin, třeba u IrfanView, namátkou, kde se potom po zkopírování češtiny v nastavení ta čeština vybere. To jsem taky původně předpokládal, ale zde je to jinak. Ulead Video Studio je prostě anglicky a ta čeština, to je exe soubor, který ho předělá. První podmínkou je, ten RAR rozbalit; máš na to prostředky v počítači? No a pak se prostě ten exáč spustí a on se do toho studia prostě sám nainstaluje. Jen musí souhlasit verze a musí být před instalací češtiny ten Ulead Studio úplně zavřený. To je trochu komplikace, o které píše autor češtiny v návodu, protože on původní program něco otvírá opakovaně a všechno se musí zavřít v Správci programů (to nebyl můj případ, protože já mám ten anglický program čerstvě stažený a takříkajíc v "panenském stavu"). Ten návot se rozběhne v prvním instalačním okně té češtiny, ale pro jednoduchost jsem si ho stáhl a přidám ho do své odpovědí; pro odlišení jako doplnění.
doplněno 09.07.10 14:35:Tento překlad byl proveden do programu Ulead VideoStudio verze 11.0.0157.0 Plus. Oproti předchozí verzi zde dochází k dílčím změnám v uživatelském rozhraní i designu. Proto např. nabídková lišta (File, Edit apod.) není přeložená, protože se mi to nepodařilo upravit (nikoliv přeložit). Další zajímavostí je možnost sdílení vlastních videosouborů na YouTube, možnost vkládání titulků, nové efekty, podpora dvoujádrových procesorů, nahrávání HDV a další. Program má své negativa, v některých případech "raději" nahlásí chybu a ukončí se (např. při kliknutí na položku Audio filter) a do paměti se načtou soubory vstudio.exe, vstudio.dat, které zabýrají dost systémové paměti. Vtip je vtom, že je ve Správci najdete hned několikrát (zřejmě podle toho, kolikrát program spustíte, já ho např. spustil 5x a uvedené položky jsem zde měl spuštěny 5x). Je možné, že na jiných počítačích bude vše v pořádku. Každopádně tyto položky musíte (včetně položky uvPL.exe) před instalací překladu ve Správci úloh UKONČIT!
"Poznámka: Překlad je zdarma. Ovšem pokud by jste byli s mým překladem spokojeni, rád uvítám vaše případné finanční ocenění drobným příspěvkem, ocením to. Kontakt na můj účet - 405752083/0800 (Česká spořitelna). Nebo, pokud budete chtít přispět složenkou tak mě kontaktujte přes email. Díky moc. Samozřejmě se nejedná o povinnou záležitost."
Upozornění: Před pokračováním v instalaci překladu si pozorně zkontrolujte, zda vám souhlasí čísla verzí, typ verzí a cesty (složky)! Pokud toto nebude dodržené, překlad se nenainstaluje správně.
Varování: Překlad je POUZE pro domácí použití a zdarma: Nesmí být tedy použit ke komerčním účelům! bilek.rostislav@tiscali.cz.(2007).
Vlastně zde jen rozvádím odpověď, kterou napsal spider.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.