Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Call of Duty 2 Lagy

Od: jenny* odpovědí: 8 změna:
Čau všem, mám takovej nepříjemnej problém, když hraju multiplayer, tak se mi vždycky po minutě hra lagne připojením, zkoušel sem s tim udělat všechno, ale k ničemu. Prosím o radu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

los*
hodnocení

0x

A není chyba na straně serveru?

jenny*
hodnocení

Seká se mi to na každym serveru.

los*
hodnocení

0x

Tak bych to viděl na zalohování save souborů a reinstal hry..

jenny*
hodnocení

Už mám restartovanou hru a pořád lagy, není to náhodou fps?

mirdik
hodnocení

0x

1. hrani po netu vyžaduje vždy o něco lepší HW než single proto když tak nappiš co máš za mašinu ale na COD 2 raketu fakt nepotřebuješ

2. také je možnost že máš neorigo hru, špatnej crack atd... ale tomu bych moc nevěřil

3. spíš že máš pomalé připojení, nebo nejsi na připojenej na wi-fi.

jenny*
hodnocení

Procesor: AMD Athlon 64 Procesor 2.2 Ghz

RAM:512 Mb

Grafická karta: ATI Radeon HD 4650

VRAM: 1Gb

rafael*

Reinstal hry je zbytečný, nepomůže to.

Crackem to rovněž nebude (pokud se to opravdu jen sekne - pokud tě to vyhodí s hláškou o CD keyi, tak tu řešíme piráta)

PC je dostatečně silné

Pokud na každém serveru (a pokud jen tato hra), tak si zkontroluj, jakou prioritu mají online hry u Tvého poskytovatele internetu.

*Jinak - co jsi myslel tím "není to náhodou fps?"? Pokud chceš rady, které za něco stojí, definuj problém pořádně... Kromě toho - vždyť sis řešení našel psal jsi že se to "lagne připojením" - čili nechápu, proč se tu v diskuzi hned neobjevil příspěvek o poskytovateli internetu - a přoč jsi hned neřešil připojení k internetu...

jenny*
hodnocení

Já nejdřív musel přeinstalovat Windows a před tím, než sem to přeinstaloval, tak mi to žádný lagy nedělalo a měl sem bezdrátové připojení 1 a mám ho přeinstalovaný a najednou mám bezdrátové připojení 13.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]