Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s přihlášením na youTube

Od: maxnailbomb* odpovědí: 2 změna:

Mám problém asi od soboty 3.7.2010 s připojením na svůj nick na youtube.Nemohu se přihlásit na svůj profil,ani si vytvořit nový,pokaždé mi to napíše,že:Spojení bylo přerušeno.Spojení se serverem www.google.com bylo v průběhu načítání stránky ukončeno.Nejde mi to a dost mne to štve.Pokud by mi mohl někdo poradit,jak z toho ven,či,jaká je příčina,budu vděčný za jaký koliv názor.Děkuji předem. Max.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

brujdl
hodnocení

0x

A jaky pouzivas prohlizec? Nemas nejak spatne nastavene cokies?

maxnailbomb*
hodnocení

Používám Mozilu a používám ji už skoro dva roky a nikdy jsem s tímto neměl problém.Někde jsem se na netu dočetl,že právě začátkem července začalo "jůtůbko" spolupracovat s gůglem co se týká přenosu dat.Ale to jsem dost dobře nepochopil.S kukýzákama jsem nic neprováděl.Na youTube jsem hlášen taky už skoro dva roky a nikdy jsem neměl s přihlášením problém,zkoušel jsem i Explorer,přesto,že ho nemám moc rád,ale tam mám ten samej problém.Snad Ti budou tyto informace užitečné,k dalšímu úsudku a dík za Tvůj zájem.Zatím čau. Petr alias Max.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]