Nejste přihlášen/a.
Při startu počítače mi automaticky naběhne i Quick Time, v liště se objeví ikonka. Nenašel jsem v nastavení QT Preference nic, co by se dalo zrušit, aby automaticky při startu nenabíhal. Zkontroloval jsem i Po spuštění. Myslím, že zbytečně zatěžuje procesor a tak QT stále vypínám ručně, ale to není řešení. Určitě je i jiné... Co se s tím ještě dá udělat?
Zrušil bych spouštění QuickTime přes Advanced Windows Care nebo CCleaner, jak píše Bena. Ale s tím, že by K-Lite umožnil přehrát v WMP i Applovské věci bych si dovolil polemizovat. Ale samozřejmě se mohu mýlit.
Nainsatloval jsem si WMP 11 a k tomu K-Lite Mega Codec Pack a zatím mě šlo všechno přehrát.
Třeba tohle jde přehrát buď s Quick timem nebo bez něj s K-lite a přehraje to WMP11 → republikani.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.