Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna HP 2550 problém

Od: ravohalb* odpovědí: 3 změna:

Zdravím všechny. Prosím o pomoc s tiskárnou HP 2550. Najednou mi začal blikat toner na černou barvu i když je tam ještě asi 10% náplně. Jde nějak odblokovat funkce že při prázdném toneru tiskárna netiskne? Pomůže někdo? Děkuji předem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stepi*
hodnocení

0x

Dobrý den,

jedná se o to, že všechny HP tiskárny toto mají. A to máte ještě dobrý. V praxi jsem se setkal s tím, že tam diodka blikala už při 50% náplně:) :).

Nicméně ta funkce, o které mluvíte není možná.

Hezký den

Petr

ravohalb*
hodnocení

No ko, ale co s tím mám dělat? Pomůže výměna toneru?

stepi*
hodnocení

0x

Dobrý den,

nechte to normálně blikat - ničemu to nevadí. Až Vám toner dojde tak dojde a koupíte nový. Jak říkám u některých tiskáren HP to dělá třeba hned od začátku a nebo i když je tam ještě půlka, že není náplň a při tom tam je.

Hezký den

Petr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]