Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlížeč Opera

Od: menee odpovědí: 8 změna:

V prohlížeči Opera v okně s doručenými emaily sem mě stala nehoda :) okno mám roztažené (na pravou stranu) a nejde to dát zpět, když se to snažím popotáhnout na konec a stáhnout ho nejde to vrátí se zpět protože konec je v nedohlednu.. poradte mě prosím nějaké nůžky :) jak to dát do normálu dík

Prohlížeč Opera

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Nejsem si jist, zda to není novou verzí Opery.

Pokud nechceš mít okénko e-mailů roztažené doprava, můžeš vypnout zobrazování došlých e-mailů. (Přímo v okně e-mailů - Nastavit - Počet zobrazovaných e-mailů - v roletce zvolit "nezobrazovat".) Okno bude pak pouze uvádět, kolik e-mailů je doručených a ne i jejich obsah, který způsobuje roztažení okna doprava.

Asi je i jiný způsob, jak okno zkrátit, možná někdo poradí lépe.

menee
hodnocení

Tak sem se dověděl že to tak patří operacesky.net/...

stepi*
hodnocení

0x

Dobrý den,

jaký máte OS (Windows)?

Hezký den

Petr

menee
hodnocení

Windows xp

hodnocení

0x

Kontrolní doaz: lištu hlavního panelu máš vpravo schválně? Já ji mám dole.

A jinak: v jakém režimu je otevřené okno prohlížeče (ve screenu to není vidět)? Je přes celou obrazovku? Pak bych se pokusil ho zmenšit (poklepáním na tu ikonku překrývajících se obdélníčků vpravo nahoře); třeba by do pak bylo poddajnější. Prostě pokus-omyl.

menee
hodnocení

Lišta v pravo tak patří :) už sem si na to zvyknul okno prohlížeče je normální

Prohlížeč Opera #2
mil®

Tejdě na to koukám a mám to stejný jako ty. Prodloužený doprava mám akorát emaily, nic jinýho.

hodnocení

0x

Koukam skryta reklama na konkurenci poradte.cz... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]