Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zkopírovat data ze starého PC do nového?

Od: hanher* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

koupil jsem si nové PC,a potřeboval bych přenést data ze starého PC do nového.

Nevím ale, jak se to dělá, a co vše to obnáší.

Poradíte mi někdo?

Předem moc díky všem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

3x

No mě když manža přeinstaluje počítač, tak mi vždycky řekne. "Co chceš, to si dej do jedné složky na plochu". To udělám, manža to dá na "flešku" a z ní pak zpět.

07.07.10 13:04

Manza..:D

fidonet*
hodnocení

3x

nejjednodušší je vzít starý HDD a dát ho do nového kompu, ale to by asi bylo složité? Takže překopírovat vše co najdeš a co nebude fungovat přeinstalovat. Programy závislé na instalačních klíčích a jiných registracích Ti na novém kompu bez opětovné registrace atd, nepojedou. Jak říkam, já mám komp ted´taky nový a všechny disky ( 6 :) ) jsem narval do nového. Ať makají, když jsem za ně zaplatil. Krom pár vyvolených funguje vše, zbytek jsem musel přeinstalovat nebo jen aktivovat ...

bena*
hodnocení

0x

Což zkusit klinout na Start→ Programy → Příslušenství → Systémové nástroje → Průvodce přenesením souborů a nastavení.

hanher*
hodnocení

Fotky, filmy atd jsou mi jasný, ale jak je to s programy.

Mám jich tam hafo, a stahovat je znovu by bylo na dlouho...

Ještě by mi šlo o Mozillu- mám tam uložená hesla, záložku, atd...

marenka*

Tak na tu Mozzilu je MozzilaBackup ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]