Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení Filtru Routeru

Od: jardaxd* odpovědí: 7 změna:

Prosím pomozte mi, jak mám nastavit filtr routru HUAWEI EchoLife HG520i. Potřeboval bych povolit porty: 80, 8050, 3724.

Nemám ponětí jak to mám vyplnit, dodávám obrázek nastavení.

Předem děkuji za pomoc.

Nastavení Filtru Routeru

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luk*
hodnocení

0x

Ahoj :)

povolování (mapování portů) je v nabídce Advenced ->Port mapping

Tam se nastaví na jaké IP adresy počítačů mají být porty přesměrované.

hodnocení

0x

Povolit? Povolené normálně jsou, takže nejde ti spíše o nasměrování na určité pc?

jardaxd*
hodnocení

Ja bych potřeboval to ,že když napiše moji IP tak at to nesměruje do routru ale do PC.

Takže nasměrování portů. To bude podle měnu asi v advanced, port mapping. Pokud chceš víc tak sem hoď obrázek z toho menu

jardaxd*
hodnocení

Děkuji moc za urovnání pojmů. Já jsem si myslel, že potřebuji povoli porty aby to fungovalo. Zde přidávám menu port mappingu. Děkuji, že máte se mnou trpělivost XD.

Nastavení Filtru Routeru #2

Ahaaa, tak to je něco jiného, to se omlouvám ale tenhle router neznám po paměti a vlastně nastavoval jsem ho jednou nebo 2x :)
Našel jsem si to menu, je to v NATu. Tady to máš i s postupem (sice na něco jiného ale to je fuk): portforward.com/...

jardaxd*
hodnocení

Dekuji Vám moc pomohlo to. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]