Nejste přihlášen/a.
Je lépší 2 GB DDR3 nebo 4GB DDR2 u RAM? Věřím, že ti, kteří tyto zkratky znají snad dovedou odpovědět...Sháním notebook do 15000...tak pokud by padly nějaké tipy na typy, tak budu jen rád Díky moc za odpověď.
na 1000% DDR3 v tom je ta logika
a pokud ne o tisíc tak o 300 % na sto procent!
který s NB? Ono ej to jedno, pokud máš rád nějakou značku ... za 15.000 bude každý dobrý ... abych osvětlil proč DDR3 .. tak je to nová generace komponentů, tedy i lepší deska, procesor .. ... jinak na numerickou klávesnici zapomeň. Díky ní maš pak NB menší. Za 200 korun si koupíš numerickou klávesnicí, kterou položiš vedle ní, ... taky jsem si ji koupil ... ale nepoužívam, velmi rychle se to naučíš na NB a pokud ne, tak ta numerická je opravdu užitečná věc. ...
nedoporučuji HP? tam platíš extra moc za značku. Takže dobrý NB, který v dobré značce ASUS / ACER koupíš za 15.000 bys v HP musel dát tak 20.000 . .. . . .. přitom HP zas tak úžasná není ... ale je velmi dobrá ale chceš mít NB s dobrým pocitem, nebo stejně slušnou kvalitu s dobrým výkonem?
a taky by se chtělo rozmyslet jak má být výkonný zda li dedikovanou grafiku nebo integrovanou. Potom taky jaký procesor AMD bych do nota asi nedával a co se týče ramek mám 4gb ddr2 a v pohodě stačí i na hry. Co se týče značky tak za tu se platí mezi takové normální patří Asus, Acer ktery lide mco nemusi ale najdou se dobre kousky (sám 1 mám :D) a pak HP, ty lepší jako je dell atd ... to už musíš počítat s vyšší cenou když tak sem písni co by sis tak představoval v ntb za HW jakou značku a něco najdeme.
Zjistil jsem, že odkaz, který jsem tady dal, nejde otevřít - hpmarket.cz/...
hpmarket.cz/...
první je HP g62-120ec a druhý je HP625
každý za zhruba 15 000Kč(mám ISIC slevu)
...jsou si ,,dost podobný", tak díky za radu pro který se rozhodnout
nevim jak ty ale ntb bez num. klavsenice jedno velke minus, bez poradne grafiky dalsi slusne minus ale pokud jsi rozhodnuty ze nebudes grafiku potrebovat tak ji nemusis ale za ty prachy by jsi mel kdyz chces teda to HP mit uplne jinou masinu o AMD procaku nemluve.
napr : www.czechcomputer/...
prezijes li acer dostanes opravdu slusnou masinu s s procakem i5, 4gb ddr3, a opravdu silnou grafikou ATI 5650
a to ze je za 17 000. bych rozhodne inevestoval
Ověřeno trhemNázev | Bodů |
---|---|
Acer Aspire 5740G/... | 51,00 |
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.