Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřišel aktivační kód

Od: re* odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

zaregistroval jsem se na warez-forum.cz/...

Chci si tam dát odkaz na m= video z prázdnin. Dosus mi nepřišel aktivační e-mail. Dával jsem znova poslat aktivační e-mail ale nic mi nepřišlo. Už čekám asi 2 týdny. *zed*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arecibo*
hodnocení

3x

Zkuste se podívat do svého spamového koše na e-mailu.

Je možné, že roboti vyhodnotili slovo warez jako spam. A proto jej přesunuli do složky Spam.

re*
hodnocení

tam už jsem se díval. *bum*

rafael*
hodnocení

1x

Napsat adminovi by to sice vyřešilo, ale rozhodně rychlejší bude udělat novou registraci.

Mimoto pokud Vám kód ještě nepřišel, účet už pravděpodobně nebude existovat - aktivace musí často proběhnout do hodiny až jednoho dne.

Taky je třeba možné, že máte IP ban, takže aktivační email nepřijde.

re*
hodnocení

Ban mít nemůžu. Už jsem se zkoušel registrovat snad třikrát.

stepi*
hodnocení

0x

V tom případě bych napsal webmastrovi, ať se na to podívá - dole je e-mail tak napsat tam. Jak je možné, že to tak dlouho trvá?

Napadá mě ještě jedna věc, ty aktivace fyzicky ověrují lidé, a je doba dovolených, tudíž se to mohlo spozdit i tíímto,

Nicméně doporučuji napsat e-mail.

Hezký den

Petr

re*
hodnocení

Kde je e-mail? Napište mi ho sem. *nevi*

hodnocení

0x

Spíše si myslím, že jste nedokončil registraci. Já mám registraci na mnoha Warezech a nikdy nebyl problém.

re*
hodnocení

Dokončil jsem všechny registrace. Akorát jsem nedostal aktivační e-mail.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]