Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z Windows Vista na Windows 7

Od: dgj odpovědí: 4 změna:

Mohu upgradovat Windows Vista Home Premium 32 na Windows 7 64? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dgj
hodnocení

PS:Procesor mám 64 a mohu se také zeptat zda-li po přeinstalování se nesmažou všechny soubory?

bena*

Já myslím, že z 32 bitového systému nelze na 64 bitový.

Já bych udělal novou instalaci, ale před tím bych zálohoval všechna důlzežitá data.

Presne tak, nelze, totalni nekompatibilita, muzu se optat proc frcite na 64 bit widlich, dnes snad kazde staci byt na x86 platforme...

hodnocení

0x

Tak tazatel frčí na Win Vista 32 bit a chce upgradovat na Win 7 64 bit . Takže upgradovat nejde, musí být vytvořena úplně čistá instalace, upgradovat by šlo pouze na Win 7 32 bit . Ovšem pokud Vás vyloženě neomezuje 32 bitový systém nainstaloval bych Win 7 32 bit. Já používám Win 7 64 bit a jako normální uživatel jsem nepoznal nějaký nárust výkonu ba naopak měl jsem problémy s ovladačema což je dost častý jev u 64 bit systému a programů které jsou kompatibilní s 64 bit není také moc a když už tak jsou jenom kompatibilní ,ale neumí jej využít, takže právě vytvářím zálohu a jdese přeinstalovat na Win 7 32 bit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]