Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myš svítí i po vypnutí PC

Od: roman82 odpovědí: 6 změna:

lidi chci se zeptat.Na starem pc,když sem vypnul ,tak mys zhasla,ale na novem pořád svití (ten laser dole,pohybu mysi)dá se to nejak nastavit ,aby to vyplo dik

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Snad vypnout počítač i ze sítě, třeba přes zásuvku s vypínačem (nebo s předpěťovou ochranou).

Jaká je to myš? Bezdrátová asi ne; USB, PS/2?

amidamaru*
hodnocení

0x

Ano i ne.Laserove mysky se prodavaji s fleskou.Jsou dve verze.Jak skoncis,vypnes flash a po urcite dobe se ti myska(bez pohybu vypne.Druha verze je ta ze si ji vapnes sam rucne.Vedle laseru je maly cudlik,(vypada jako ze to je na to ,aby neklouzala moc)Staci ho pouze zmacknout a vypne se.

amidamaru*
hodnocení

0x

To co jsem psal,plati u bezdratove.S kablem , je uzce vazana na komp.Vypne se pouze pri vypnuti celeho systemu(pocitace)

roman82
hodnocení

je to s kablem (0P-620D),kdyz vypnu pc tak porad sviti

slajs*
hodnocení

0x

jedná se o nastavení BIOSu... přesněji neupřesním protože když tuhle šunku vypnu tak už se nerozjede, ale pan spider či maverick budou vědět více :)

amidamaru*
hodnocení

0x

Tak v Tomhle ti muzou poradit poze odbornici.Ta myska sviti snad kazdemu,dokud uplne nevypnes komp.Nevim jak u tebe,ale u mne zezadu.Zalezi,jestli mas zdroj s vypinacem(novejsi).Moje kraxna uz ma .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]