Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekání při hraní

Od: wolfcz odpovědí: 11 změna:
Mám celkem závažný problém. Před časem se mi při hraní začal sekat komp. Nikdy dříve to nic nedělalo až teď. Vždy každé 3 minuty to tak 2 minuty není kvůli sekání hratelné. Takže se sekací část pakuje asi každých 3-5 minut. Zkusil jsem kvůli tomu restartovat windows i jsem si stáhnul nejnovější grafické ovladače, ale stále je stav stejný. nevíte co s tím může být?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Máte dostatnečně rychlý procesor?

Máte dostatečné množství volné paměti RAM?

Co všechno máte spuštěné?

wolfcz
hodnocení

Procesor i RAM by měli být v poho. Zpuštěnou mám jen hru a na pozadí steam, antivir, icq. Ale teď jsem zjistil, že teplota procesoru a základní desky je nebezpečně vysoká, dokonce přes kritickou hranici.

bena*

ICQ vyhoďte, to je neuvěřitelný žrout. Doporučuji místo něj používat QIP nebo Mirandu. O kontakty a to všechno se bát nemusíte.

Doporučil bych Vám buď

- snížit takt CPU

- nainstalovat další chladiče a větráky

mirdik
hodnocení

0x

když tak napiš o jaký provesor,grafiku se přesně jedná i ramky a nejlépe i hru.

wolfcz
hodnocení

AMD Athlon 64 X2 6000+

Nvidia Geforce 9600 GT

4 GB RAM

Windows Vista Home Premium

Dělá to u všech her. Ale s tou teplotou, jak je možné, že jsem s ní nikdy problémy neměl, až teď se základní deska dostane i na 76 stupňů.

jaar

a zakladni deska je? Asi bych řešil ty teploty, pokud to driv nedelalo, vyfoukej vnitrek, ono dneska v tech parnech se ani nedivim;), ja mam taky zakl.desku o 5°Cvyšší oproti normalu (35°C). Ale vse mi zatim jede v pohode , ted tam mam danou GTS 250 a to je peknej ,,radiatorek" :D, vse resim jednim venti. ktery nasava, A druhy je pod zdrojem vyfukuje teplo ven. Ale to zaklad.

wolfcz
hodnocení

Asus GTS 250. Na pc jsem úplnej debil, takže jestli jsem dobře pochopil, tak bych to tam měl uvnitř trochu pročistit?

jaar

ne to je graf. ZOTAC. obecne vim , ze zakladni desky od GIGABYTU trosku vic topi, ale jedou :). nech toho urazeni , vycisti comp, ale porad mi schazi ta ZAKLADNI DESKA. A pokud jde o to cisteni ,tak ano to jsi pochopil ;)

wolfcz
hodnocení

Asus M2S68

celp*

Nikdy jsem těmto procesorům moc nefandil.Tady jsou nějaké poznatky uživatelů: czechcomputer.cz/...

jaar

Zajimava deska:)neni to M2N68? A co se jedna o CPU mam Athlon X2 5000+ 2,6Ghz@3,21 v klidu tak 44°C v zatezi 62°C je teda pravda, ze ho chladim SCYTHE SCKBT-1000 v zime se mi stavalo kdy v obyvaku rano bylo tak 19-20°C zakladni deska zacala pri spusteni PC pipat , bylo to tim ze zakladni deska nezpustila vetrak na scythe (cpu byla cholodno*smich*) ale v BIOSU mam nastaveno varovani pri zastaveni vetraku na CPU , jaky to pardox. Zatim bych vycistil PC dal vetraky, pokud nemas konektory na zakl.des. tak se daji napajet primo ze zdroje pres molex.Dal se uvidi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]