Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra po vložení CD nejde spustit

Od: huf* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,mám problém s jednou hrou . Hra je originál,když ji nainstaluji a chci ji hrát nejde spustit hlásí pořád chybu vložte správný disk. Přitom ho tam mám. Obrazovka vždy sbělá a napíše se Please insert the correct CD-Rom select ok and restart aplication. Už nevíme co s tím žádná hra to nedělá. Můžete někdo prosím poradit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirdik
hodnocení

0x

no takhle se tezko urcuje o jakou hru se jedna, a kdyz tak i screen ,

huf*
hodnocení

Jedná se dětskou hru Spiderman friend or foe na obalu je napsané famous Big-screen moments. Jinak nevím jaký screen

Děkuji za odpověd

mirdik
hodnocení

0x

screen toho co to udělá když vložíš CD do mechaniky. To je asi nějaká starší hra co no nevím takhle určit důvod je docela obtížné možná je to Windowsem. Jaaký máš OS? Když tak to zkus nainstalovat na jiný počítač nejlépe se stejnou ale i rozdílnou verzí OS.

huf*
hodnocení

Operační systém mám xp profesional počítač požadavky na hru splnuje Demo stáhlé z internetu nám šlo v pohodě. Jen originál CD se nemůže spustit.

bena*

A není CD někde škráblé?

Je mechanika dostatečně rychlá, tj. má dostatečnou rychlost čtení?

Jiná CD jdou?

huf*
hodnocení

Jiná CD jsou v pohodě. Všechny hry i jiná cd nebo DVD se spouští normálně. Škráblé není máme hru novou dva dny.Žádná hra nám při spouštění ještě nehlásila že mám vložit správné cd když tam mám originál. Když jsem najel na uložené soubory na disku do setupu do složky rsrc a poklikl na ikonku hry hra se kupodivu načetla a spustila pouze do menu, když jsem dal PLAY že budu hrát obrazovka sbělela a ukázalo se že mám vložit správný disk,dát ok a restartovat aplikaci. Nerozumím tomu. Dík za odpověd

bena*

Tak nevím.

Zkuste vytvořit kopii ISO toho CD.

Pak v UltraISO (pokud ji sám nevytvoří) vytvořte novou virtuální mechaniku.

Do té mechaniky pak vložte virtuální CD (ten ISO soubor co vytvoříte viz. obrázek). CD tam vložíte tak, že najedete na ten ISO soubor, co jste před okamžikem vytvořil a kliknete na něj pravým tlačítkem, tam nejdete Ultra ISO► a tam date vložit do virtuální mechaniky.

Pak zkuste hru spustit.

Hra po vložení CD nejde spustit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]