Nejste přihlášen/a.
Zdravim
Nejspíš mám problém s grafickou kartou,koupil jsem si novou grafiku HIGHTECH EXCALIBUR RADEON 9250/256MB.K tomu jsem si koupil hru The elder scrolls oblivion.Jiné hry jsou rychlejší,detailnější.Ale problém je v tom,když sputim hru,o které sem se výše zminňoval,tak nabíhání hry je bezproblémů,menu naběhne v pořádku,ale po loadnutí do hry vidim jen bílou obrazovku, a občas jsou videt jen stíny v rohu nebo pod předměty,jinak celý obraz je bílý.Jas to nebude ten jsem nastavoval,zkoušel jsem všechny kombinace nastavení grafiky a pořad to samé,stahl jsem si i nejnovější ovladače pro tuto kartu.Ale výsledky jsou pořád stejné.Prosím poraďte mi,jsem programátor,ale už ani já si nevim rady sám
Děkuji!
Nechci tě odpálkovávat ale tohle bych být tebou spíše řešil buď na fóru tý hry a nebo když řikáš že KOUPIL tak s výrobcem případně prodejcem,myslim si že jinou odpověď se nedozvíš.
Můj dohad je že buď jsou špatně odinstalované staré ovladače a hádá se ti to tam (pochopil jsem že jsi měnil starou kartu za novou) nebo jsi v nastavení zvolil nějakou blbinu co grafika nepodporuje (dej věci do základu a testuj,vypínej atd) a poslední možnost je nějaka nekompatibilita grafiky/hry ale tomu bych moc nevěřil.
Promiň ale víc k tomu říct z mé strany nelze
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.