Nejste přihlášen/a.
Mám Ati radeon 3870 hd windows 7 klasický crt monitor a klasickou crt televizi s cinchovým vstupem. Když chci nastavit druhý monitor jako TV který po přípojení je zobrazen v ovladacím panelu,tak nejde uložit ani "duplikovat" ani "rozšířit tato zobrazení", pokud ale dám "zobrazit plochu pouze na monitoru 2" (TV) tak mi monitor 1 zhasne a vše se zobrazí na TV. má někdo radu jak mít oba monitory ukazující plochu současně?
Proč to nenakonfiguruješ přímo v ovladačích ke grafice? Tam nastavíš klonování a máš obraz na obou plochách.
když dám v Catalys control centeru duplikate nebo extend tak mi to opět napíše že to nejde, pouze když ty obrazovky prohodím (replace) tak to funguje ,ale mám obraz jen na TV a zas jej nemám na monitoru.
Zkus změnit rozlišení obrazovky na 800 x 600 případně 1024 x 768 a taky si nainstaliuj ovladače na tvůj monitor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.