Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde rozšířit tato zobrazení!

Od: martinmim odpovědí: 5 změna:

Mám Ati radeon 3870 hd windows 7 klasický crt monitor a klasickou crt televizi s cinchovým vstupem. Když chci nastavit druhý monitor jako TV který po přípojení je zobrazen v ovladacím panelu,tak nejde uložit ani "duplikovat" ani "rozšířit tato zobrazení", pokud ale dám "zobrazit plochu pouze na monitoru 2" (TV) tak mi monitor 1 zhasne a vše se zobrazí na TV. má někdo radu jak mít oba monitory ukazující plochu současně?

Nejde rozšířit tato zobrazení!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč to nenakonfiguruješ přímo v ovladačích ke grafice? Tam nastavíš klonování a máš obraz na obou plochách.

martinmim
hodnocení

když dám v Catalys control centeru duplikate nebo extend tak mi to opět napíše že to nejde, pouze když ty obrazovky prohodím (replace) tak to funguje ,ale mám obraz jen na TV a zas jej nemám na monitoru.

Zkus změnit rozlišení obrazovky na 800 x 600 případně 1024 x 768 a taky si nainstaliuj ovladače na tvůj monitor.

martinmim
hodnocení

Rozlišením mám 1024 x 768 ale zkoušel jsem i 800 x 600 ani jedno nepomohlo.. Ted´když jsem zkoušel naistalovat monitor je to starý CRTčko tak mi to napsalo že ovladače jsou nainstalovaný správně.

hodnocení

0x

Nejdříve musíte kliknout na tlačítko použít. (je to tam napsáno)

doplněno 01.07.10 07:17:

a taky tam je že nepodporuje technologii Pnp takže to nepůjde(asi)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]