Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jehličková tiskárna Epson občas naběhne?

Od: milanbx14* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, hodně let používám jehličkovou tiskárnu Epson na tisk nářezových plánů a jedu na náplň celý rok. Před půl rokem mi začala zlobit nejspíše nějakým studeňákem, protože jednou nenaběhla pak zase jo a dokola. Koupil jsem věrný značce Epson inkoustovou, ale šok kolik to žere inkoustu a pokud dojde jedna jediná barva tak už to netiskne. Mám dotaz, zda nevíte kdo a kde ještě jehličkové tisk. opravuje, neboť bych jí rád ještě využíval na interní dokumenty, kterých tisknu velké množství. A je tu ještě další zádrhel pokud se opraví, tak bude fungovat pouze na starém PC u nového jsou už jenom vstupy USB ( lze sehnat nebo vyrobit redukce na starý široký port?) Pokud někdo můžete poradit - mockrát díky Milan

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

2x

jo, inkoustovky to je pomsta výrobců. Nepíšeš odkud jsi např epson-servis.cz/... nebo projdi google.cz/...

Dvě tiskárny (LX ... nevím, musel bych se jít podívat, 9-jehl) mi leží ve skříni, jedna vytiskla před mnoha lety asi tak 50 stránek, druhá cca balík papíru. Předpokládám, že jsou funkční (tak byly odloženy), ale leží již asi 10 let. Kdyby byl zájem ...

milanbx14*
hodnocení

Diky za odpověď, jsem z Prahy, podívám se na Váše doporučení. Kdybych vyřešil ten vstup, co by jsi za jehličkovou chtěl?

doplněno 01.07.10 00:23:

Jinak ale zase koupi Epsonky nelituji z důvodu scanu a kopírky to ta stará nemá, ale na množství tisku jehličky nenahraditelné. Milan

hodnocení

0x

Na ČB tisk je supr laserovka. Nicméně oprava v normálním servisu, no to bych moc neriskoval i když jehličkárny se v provozech používají doteď- kvůli propisu, spíš se zamysli a popřemíšlej kdo se v okolí hrabe v elektronice tak aby se na to koukl. Pokud jednou naběhne, jednou ne, tak mohl by to být taky zdroj v tiskárně.

Jinak můžeš koupit kartu do PCI kde bude paralalní port, popřípadě úplně univerzální řešení koupit printserver s LPT.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]