Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PROČ MI NEFUNGUJE INTERNET?

Od: michal958* odpovědí: 4 změna:

DOBRY den mam dotaz, vytahl jsem ze zadni casti internetu ten kabel a zase ho zandal zpět jedná se o ten kabel co s epripojuje internet avsak od te doby mi internet nejde napise mi to stranku neze zobrazit ale divné je to že mi icq funguje a internet ne čím to muze byt? poradi nekdo? diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ze zadní části internetu? To je kde? Nicméně ať je to pc, router, apčko tak pouhe vytažení kabelu nemůže vadit. Zkus ho na chvíli odpojit a zase vrátit, taky zrestartuj pc a pokud máš router tak zrestartuj router

uda1966*
hodnocení

0x

Pokud ti nepomůže restart jak PC tak routeru tak se ti pravděpodobně smazali DNS servery. Nastavit zpět.

Bylo by dobré se rozepsat.

michal958*
hodnocení

a jak se to nastavuje zpet?moc pc nerozumim

bena*

Ovládací panely → Síťová připojení → kliknout na dané připojení → Vlastnosti → Protokol sítě Internet TCP/IP → Vlastnosti.

Takto to je na Windows 2000/XP a podobné to bude i na Vista, 7, NT 4.0

Ve Windows 95/98/ME

Ovládací panely → Síť → Protokol TCP/IP→ Vlastnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]