Nejste přihlášen/a.
Zdravim prosim o radu koupil sem novy netebook a njde mi na nem vifi, panovy kdyz sem to od nej kupoval fungovalobezproblemu, pri zapojeni rauteru mi pc napise pripojeno bezdratove sit, a stav signalu vinikajici avsak kdyz zapnu internetovy prohlizec se stranka nezobrazí, poradte prosím čím to muze byt kdyz to prodávajícímu fungovalobezproblemu? dikyza odpovedi
jj pripojuji sen svoji wifi jeste mipc napise ze pripojeni bezdratove site pripojeno, sila signalu vinikajici avsak internet nejde spustit?
Tady je to jasný, do sítě se to připojí ale na internet ne. Bude třeba nastavit ip adresu na síť.kartě. Nepíšeš jaký máš OS.
Je třeba nastavit IP adresu a nebo naopak nastavit na automaticky a to i DNS servery.
Více neporadím a ani nejde nepíšeš jaké máš připojení.
Rozepiš se.
to je pro mě spanelska vesnice kde to svoje ip najdu , jake pripojeni mam aninevim wifi pripojeni
ano na noteboku ktery sem mel pred timto mito bezproblemu slo a nemusel sem ani nic nastavovat a kdyz dam dostart, spustit to co si mi napsal tak mi to nic nezobrazi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.