Ahoj,mám PC AMD Athlon64 3000 (skt.939);desku Gigabyte K8NSC 8xAGP,DDD 400(skt.939);2xDDR 512MB/400MZ a grafickou kartu ATA RADEON 9550 EXCALIBUR 256MB,128bit.Ovladač GK mám z instal.CD ATI CATALYST.Oper.systém Win.XP SP1.LCD 19"I-MAX,8ms,700:1.Bohužel při hraní NFS Undergrang 2 jsou nebe a silnice složeny z kostiček a nemohu je nijak vyladit.Nevím co s tím mám dělat,je to GK nebo ovladačem?Může mi někdo poradit?Dík,Petr.
Já hádám že máš ve hře zapnutou nějakou funkci co grafika nezvládá,a nebo máš tyhle detaily na minimum,vypni třeba takový vyhlazování,zkus změnit rozlišení,detaily...Nemam tu hru před sebou tak nevim co se tam dá nastavit,ale kdyby to bylo ovladačema tak ti to dělá celá hra,tohle bude jen nastavením
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.