Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, po opravě PC jsem chtěl znovu nainstalovat HP scanjet 5470c ,ktery jsem tam předtim měl ,proto že nemam instalační CD stahl jsem ovladače odtud: h20000.www2.hp.com/...
naistaloval a po spuštěni programu mi naskočila - Skener se nezdařilo inicializovat(Skener nelze najít.)
Poradí někdo? Děkuji Vita
Scener je odpojen, nainsatloval jsem ovladač,vypl PC, pripojil USB od sceneru, zapl počitač. Nabehlo okno - nalezen nový hardware prosel jsem to cele po dokoncit kde to napsalo ze instalace neprobehla spravně-spustil jsem scaner a hodilo to tu hlašku nebyl nalezen.
no a v tom je ten problém. Je to špatně nainstalované. Podívej se do správce zařízení, jestli tam nemáš nějaký HW bez ovladačů.
To je asi Web kamera, to až tak nevadí. Zkusil bych odinstalovat ovladače a dle instrukcí je znovu naistalovat. Nesmí na konci hodit chybovou hlášku. Čti si, co máš přesně dělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.