Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem potřeboval bych malinko přetaktovat grafickou kartu v notebooku. Stačilo by jenom trochu. Mám i chladící podložku. Poradili by jste mi nějaký program nebo se to dělá v biosu? Jedná se o acer aspire 5738g. Díky za odpovědi.
prominte zapomnel sjem napsat o jakou se jedná grafiku ATI mobiliti radeon hd 4570 512MB
P.S dále bych poprosil někoho kdo vlastní mobil Nokia XM 5530 jestli by byl tak hodný a napsal mi bus na MCvalis23@seznam.cz
nebo icq 597 053 624
děkuji moc
co zkusit něco takového je to odd ATI tak nic špatného to snad není www.stahuj.centru/...
můžu se te spidere jeste zeptat na kolik by jsi to an tvém místě nataktoval?
takt jádra - 680 Mhz
takt paměti - 500 MHz
dám bodíky :D
Jádro moc nepůjde, zkusil bych "bezpečnou" frekvenci 700 MHz, paměti se dají taktovt už lépe. Tam se můžeš dostat i hodně vysoko. Zkoušej pomalu, dostat se můžeš na 700 - 900 MHz.
Bude se ti NB už ale více zahřívat, musíš dobře chladit.
ok diky moc pořádně to přectu dam posledniho boda, jadro dam na 700 a pameti nejsem si jisty na kolik na 600,700,800 MHZ?
necchi aby se o tolik zarival mam sice podlozku ale moc ji neverim takova malinka nj tatik kupoval :D
Spidere ty se o pocitace zajimas dost vid
já se o počítače taky trochu zajímám bohužel toho ještě nevím tolik. tak mi to google přeložil z 50% a ještě úplně nesmyslně tak že nechápu přesně co mam udělat v tom programu a nechci tě obtěžovat abys to musel číst i ty :D Ach jo nebejt borderlands tak náročný na grafiku neboi spíš kdyby si s ATI lépe rozumněl.
to jse tak nějak pochopil ze tam mam dopsat to cislo z GPu z ale dal už nvm. Nejradsi bych se na to vyprd ale hrat borderlands na nejnizsim pricemz doma to jedu na gigabite 8800 GT na high mi docela stve
tak já to zkusím až bude víc času ted jdu na pláž dík za odpovědi . Teda muzu li se jeste zeptat s tou 8800 GT kdyz hraju neco narocnejsiho treba borderlands mam 60 FPS vse v pohode akorat mi to treba na 5 s zamrzne hodi cernou obrazovku a hra de pak dal ael deje se to treba kazdou minutu a nekdy uz to padne i do windowsu a napise ovladac zobrazeni prestal pracovat. Drivery jsem zkousel snad vsechny od tech nejstarsich az po ty nejnovejsi. PC mam 2 roky jeste jsem ho neotevrel myslim si ze by to mohlo byt prachem ze je ucpany ventilator na grafice nebo tak neco nebo zkusit zbysit otacky toho ventilatoru nemas s tim nejake zkusennosti? Diky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.