Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontakt se světem

Od: zuzana.p. odpovědí: 3 změna:
Jaká je možnost kontaktu pro člověka, který vládne hlavou, nikoliv však tělem. Víte někdo podrobnosti o ovládání počítače pomocí hlavy? Obličeje? V televizi o tom bylo, ale málo. Moc budu vděčná za každou informaci, naštěstí mám kamarády, kteří jsou ochotni pomoci. Děkuji, Zuzka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj, tuším, že na tomto problému pracují studenti technické univerzity v Liberci, anebo bych se obrátil na univerzitu Karlovu na oddělení techniky. Měj se fajn R.
mystic*
No já bych spíš prošel internet, na netu toho musí bejt spousta.

mystic*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jo a tůdle jsem narazil na zajímavou věc, na stránkách www.operacesky.net je popsáno že opera v nové verzi 9 podporuje hlasové ovládání. Tak se na to podívej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]