Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
můj problém spočívá v neschopnosti několika aplikací připojit se k internetu. Předem upozorňuji, že jsem nenastavoval nijak firewall, po vypnutí firewall windowsů i po vypnutí různých rezidentních štítů problém přetrvává.
Neprostupnost je postupná. Poprvé jsem ji zaregistroval, když přestal pracovat Chrom, následně IE, Opera a poslední kapka byl FF. Nyní přežívám na Safari.
Neprostupnost je i u jiných aplikací: icq, avast-aktualizace, thunderbird, skype-videkonverzace a jakýkoli nově stažený program, který potřebuje již při instalaci aktualizaci z netu neuspěje.
Své lenovo s win vista home mám připojené přes router- na ten je ovšem připojený i jiný počítač a na něm aplikace běží bez problému.
Počítač jsem několikrát skenoval různými havěťožrouty a nyní ho projíždím avastem s aktuální virovou db, ale obávám se, že to bude opět bez úspěchu. Problém s nastavením DNS u prohlížečů jsem také vyloučil- po zadání IP se na libovolnou stránku stejně nedostanu.
Nenapadá vás co s tím?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.