Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

RYCHLOST VYPÁLENÍ

Od: macek* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den ted jsem si stáhla písničky do PC a chystám si je vypálit v Neru chtěla bych zde někoho poprosit kdyby jste byli tak moc hodní a poradily mi jak si nastavit tu rychlost toho vypalování a na kolik aby se mi film a písničky nezasekávaly a byly stáhnuté v pořádku děkuji (PROSÍM O PŘESNÝ POSTUP)

doplněno 28.06.10 13:37:

Chtěla bych si to přehrávat jak v PC tak i na DVD písničky si stahuji v MP3

doplněno 28.06.10 13:38:

Nemůžu najít kde si tu rychlost nastavit a na kolik aby mi to šlo v ořádku a bez zadrhávání

doplněno 28.06.10 13:39:

Můžete mi prosím poradit děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V zásadě, řečeno zjednodušené, čím pomalejší je vypalování, tím je jistější, ale není to zase až tak absolutné maxima. obvykle programy smy nabídnou maximální rychlost (řečeno slovy), vy si můžete snížit; přesný postup záleží na konkrétním paličském programu; přiznám že zrovna NERO moc často nepoužívám, mám ashampoo. Ale je to v nastavení vypalování, mělo by to být návodné. Maximální rychlost je dána mediem, záleží i na vypalovočce. A taky záleží na tom, v čem to pak budete přehrávat, různé mechaniky mají různou schopnost číst chybnédisky. Důležitá věc: chcete to přehrávat na počítači a vypálit to, jak to běží a leží (nejspíš to máte v MP) nebo chcete jako výstup audio disk, přehratelný i tředa v discnanech, hudebních přehrávačích a tak? (Některé aparatuty přehrají i MP3, ale ne každá.)

hodnocení

2x

Pro vlastní grabování můžeš použít buď NERO nebo kvalitnější Exact Audio Copy:

exactaudiocopy.de/...

Při vypalování nastav rychlost na 8X, tím nic nezkazíš. A vypaluj na kvalitní disky, ať to něco vydrží.

Grabování zřejmě už netřeba, když, tak zpětný převod do audio formátu. Jinak já grabuji přes Ashampoo Music Studio, ale sou na to i jiné programy. Tuším, že i Windovs Media Player, ale pokud vím nepřevede to zadarmo do MPtrojky, jen tuším do WMA.

fidonet*
hodnocení

1x

spíše než postup na Nero, chtělo y to postup nak v poradte.cz vyhledávat. Já si rád popovídám, občas dostanu rád nějaký bod, ale psat obden stejné texty, mě fakt nebaví.

Celkem obstojný návod včetně rychlostí jsem tady psal cca před týdnem asi o 200 slovech, nebudu to psat nanovo :)

tohle píše google

#vypalování+nero

a moje rada:

NIKDY nepal NIC nad rychlost x8 raději x6 ty dvě minuty Tě nezabijou .)

zlinacci*
hodnocení

0x

záleží natom, jaký méte vypalovací program .

rob*

Nero viz výše :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]