Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuk nejde

Od: messi10* odpovědí: 2 změna:

dobry den musel sem preinstalovat windows xp profesional a když mi naskočila plocha tak mi zvuk sel musel sem nainstalovat antivir z cd a restartovat pc tak sem restartoval pc a kdyz jsem ho restartoval tak mi nabehla plocha a zvuk prestal jit mám v pravem rohu dole jak sou hodiny tak tam mam soundmax a Xear 3d dyz kliknu nato 3d Xear tak se mi oběví PCI AUDIO Configuration chtěl bych to nastavit ale nevim jak a když otevču ten soundMax tak se mi oběví takoví řádek a tam je pul měsíček...zvoneček ...kleštičky (nastavení) mikrofonek a otaznik jestli nekdo vite co stim tak budu vdecnej dik moc za odpovedi zatim a dík

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Jaký antivir jste instaloval?

Kmůžete sem vložit obrázky, jak to přesně všechno vypadá?

Doporučuji přeinstalovat ovladače zvukové karty.

amidamaru*
hodnocení

0x

Mate nejvetsi pravdepodobnost,ze nemate naintalovane ovladace zvuku.Taky casto jse ze zacatku na to zapominal.

stahuj.centrum.cz/... zvuku pro win xp&g[oz]=A4.00

toto jsou nejpravdepodobnejsi ovladace.Potom,dalsi verze:neni nastaven.Postup:

start-nastaveni-ovladaci panely-zvuky a zvukova zarizeni-zmenit zvukove schema-zvuk:(preklepnout na Reatlek-Ok)A skusit.

tot vse.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]