Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7 - spouštění aplikací z plochy

Od: fandak* odpovědí: 6 změna:

Občas se mi stane, že mi nejde spustit ani jedna aplikace pomocí zástupce na ploše. Prosím, poraďte čím to je?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Není to třeba tím, že netrefíš rychlost dvojkliku? Co to udělá, když klikneš jednou a pak dáš ENTER? (Sedmičky eště emám, ale v tomhle by se snad neměly podstatně lišit od XPéček)

fandak*
hodnocení

Chci upřesnit: když mám spuštěnej internet nebo poštovního klienta a vypnu ho.

mirdik

tak to sorry ale s tím jsme se ještě nesetkal to leda někdo zkušenější.

mirdik
hodnocení

0x

mě osobně se 7 velice zalíbili dokonce jsme je hodil i na 512 ram, 1,6 ghz :D a jedou v pohode mozna ej to tim ze jsme mel od skoly 4 licence zdarma :D:D:D

k veci nejak presne jsem nepochopil tvoji otazku na plose ti nejde otevrti ikona tak ze napr. tam mas mozzilu 2x kliknes a nic jo? zajime jak rikal kole ta rychlost 2kliku mozna.

marenka*
hodnocení

0x

Zkus si stáhnout pro Win 7 měřič CPU na plochu. ;) Je někde v miniaplikacích a mohl by ti pomoct. Jde tady o to, že když dělám něco náročnějšího, třeba vypnu hru, nebo zapnu počítač, tak koukám na zatížení na grafu. Jakmile mi graf jede na 100%, nebo na víc jak 80%, tak je mi jasné, že musím počkat, až se vše uklidní, pak můžu dělat něco dál. *nevi*

hodnocení

0x

Těžko říct. Záleží na aplikaci, třeba používá něco z poštovního klienta? Ono takhle se řešit otázka opravdu nedá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]