Nejste přihlášen/a.
Občas se mi stane, že mi nejde spustit ani jedna aplikace pomocí zástupce na ploše. Prosím, poraďte čím to je?
mě osobně se 7 velice zalíbili dokonce jsme je hodil i na 512 ram, 1,6 ghz :D a jedou v pohode mozna ej to tim ze jsme mel od skoly 4 licence zdarma :D:D:D
k veci nejak presne jsem nepochopil tvoji otazku na plose ti nejde otevrti ikona tak ze napr. tam mas mozzilu 2x kliknes a nic jo? zajime jak rikal kole ta rychlost 2kliku mozna.
Zkus si stáhnout pro Win 7 měřič CPU na plochu. Je někde v miniaplikacích a mohl by ti pomoct. Jde tady o to, že když dělám něco náročnějšího, třeba vypnu hru, nebo zapnu počítač, tak koukám na zatížení na grafu. Jakmile mi graf jede na 100%, nebo na víc jak 80%, tak je mi jasné, že musím počkat, až se vše uklidní, pak můžu dělat něco dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.