Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hijack - kontrola

Od: menee odpovědí: 14 změna:

Skontroluje mě nějaká dobrá duše log z Hijaku když ho sem dám a poradí mě... děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

5x

Stáhneme si program HijackThis (například zde: go.trendmicro.com/... nebo zde: hijackthis.de/... a spustíme instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustíme a klikneme na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne scan (test), který netrvá déle než 1 minutu
, většinou je hotový
za 20 vteřin. Po scanu (testu) se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujeme a emailem odešleme na honza.bencik@hotmail.com nebo na freeware@okamzite.eu. Pak se na to mrknu.
Až pošlu výsledky
, tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po scanu zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať fixnete. Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.
doplněno 21.05.10 21:08:
Oprava
1. odkazu ke stžení HJT: go.trendmicro.com/...
bena*

Hele, to je moje! *cert*

doplněno 27.06.10 10:07:

Mohl jsem mít 2 dobré odpovědi! *bum*

doplněno 28.06.10 17:18:

Re: Vážený sysle mavericku, já to myslel ironicky *smich*, samozřejmě mě nejde o body, ale o to, abych někomu (dobře) poradil. Nedělám z toho žádnou tragédii. Zase se tak nic nestalo...

výtka
Upozornění od sys maverick 28. 06. 2010 13:57:43
Jde o body nebo o radu? Je plno dobrých rad za které ani nikdo body nedostal a ty se tu budeš rozčilovat kvůli jedné otázce?
jaar

muzes se mi kouknout na muj scan? poslu ti na ho na e-mail co je nahore ,,dik"

hanher*

A jestli Vás štve- viz. Vaše reakce "Mohl jsem mít 2 dobré odpovědi! *bum*", tak Vám dávám i já bodík aby jste neřekl, že jste o něco přišel.

Já narozdíl od někoho o ty bodíky tolik nestojím.

bena*

Mě nejde o bodíky, ale přecijenom, trošku mě to mrzelo :) Za bodík děkuji!

bena*
hodnocení

0x

Dobrý den Menee, před chvílí jsem Vám poslal istukce, co fixnout.

Béňa

menee
hodnocení

Ano děkuju moc za pomoc a vaši ochotu *palec* už jdu na to... a ještě bych potřeboval jestli by se mě někdo nemrknul sem pcporadenstvi.cz/... a zhodnotil to..abych nemusel zase všechny screenshoty dávat sem..zdálo se mě že ten admnistrátor má asi znalosti jako já:D

hop®
hodnocení

0x

Beno, máte*palec*!

Jen by mě fakt zajímalo, jestli pan "hahner" okopíroval Vaši radu z jiné otázky záměrně celou a přehodil tak dořešení na Vás, nebo jestli tuto radu nečetl a dodnes vůbec neví, že je tam odkaz na Váš mail... *hej*

hanher*

Ve chvíli, kdy sem byla položena tato otázka, nebyl Beno přihlášen.

Tak jsem jeho odpověď záměrně celou zkopíroval, aby se mu tazatel mohl ozvat na mail.

Beno, rozčílení Vám nesluší *smich*

hop®

O.K., dík za vysvětlení! :D

hanher*

Ne, jsem asi slepej *ee*

hop®

To si nemyslím, jen jsem si vzpomněl na úryvek z jednoho chatu:

<a> Pošli tuto zprávu 20 dalším lidem do 5 minut, ať všichni vidí jak jsi blbá, že ty zprávy ani nečteš a hned je posíláš dál. Napíšu sem ještě něco aby to vypadalo trochu delší, jak ty dopisy bývaj. KDYŽ TO HNED TEĎ POŠLEŠ STANE SE TO CO SI PŘEJEŠ ZE VŠEHO NEJVÍC, JINAK BUDEŠ MÍT 10 LET SMŮLU.
<b> poslala sem neboj
<a> :-D
<a> a přečetla sis to?
<b> ne
<a> tak si to přečti :-D :-D
<b> :D ty si blbej...

*smich*

bena*

Máte bodíka:D

bena*

Jo a když kopírujete odkazy, tak zkontrolujte jejich správnost. Někdy nefungují, tak se vždy podívejte, aby mohli další lidé si HJT stáhnout a zprávu mi poslat.

Už se na vás nezlobím a budiž Vám Bůh milostiv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]