Nejste přihlášen/a.
Skontroluje mě nějaká dobrá duše log z Hijaku když ho sem dám a poradí mě... děkuji
Hele, to je moje!
Mohl jsem mít 2 dobré odpovědi!
Re: Vážený sysle mavericku, já to myslel ironicky , samozřejmě mě nejde o body, ale o to, abych někomu (dobře) poradil. Nedělám z toho žádnou tragédii. Zase se tak nic nestalo...
Ano děkuju moc za pomoc a vaši ochotu už jdu na to... a ještě bych potřeboval jestli by se mě někdo nemrknul sem pcporadenstvi.cz/... a zhodnotil to..abych nemusel zase všechny screenshoty dávat sem..zdálo se mě že ten admnistrátor má asi znalosti jako já:D
Beno, máte!
Jen by mě fakt zajímalo, jestli pan "hahner" okopíroval Vaši radu z jiné otázky záměrně celou a přehodil tak dořešení na Vás, nebo jestli tuto radu nečetl a dodnes vůbec neví, že je tam odkaz na Váš mail...
Ve chvíli, kdy sem byla položena tato otázka, nebyl Beno přihlášen.
Tak jsem jeho odpověď záměrně celou zkopíroval, aby se mu tazatel mohl ozvat na mail.
Beno, rozčílení Vám nesluší
To si nemyslím, jen jsem si vzpomněl na úryvek z jednoho chatu:
<a> Pošli tuto zprávu 20 dalším lidem do 5 minut, ať všichni vidí jak jsi blbá, že ty zprávy ani nečteš a hned je posíláš dál. Napíšu sem ještě něco aby to vypadalo trochu delší, jak ty dopisy bývaj. KDYŽ TO HNED TEĎ POŠLEŠ STANE SE TO CO SI PŘEJEŠ ZE VŠEHO NEJVÍC, JINAK BUDEŠ MÍT 10 LET SMŮLU.
<b> poslala sem neboj
<a>
<a> a přečetla sis to?
<b> ne
<a> tak si to přečti
<b> :D ty si blbej...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.