Odpovím ti na tvou otázku. Ty chceš klasické sterilované zelí. Né kysané. Takže, nakrouhej si zelí co nejvíce na jemno.Pak ho spař vřelou vodou. Přidej sůl cibuli a kmín dle své vlastní chuti a nacply vše do zavařovacích sklenic.Dost udusej a zalij vše nálevem na okurky nebo na sterilovanou zeleninu.Zavíčkuj a steriluj na 85°C po dobu 15 minut. Nálev na okurky dělám výhradně z v obchodě koupeného nakladače. Zelí je dobré a křupavé.Přeji ti dobrou chuť. Naďa
Upozornění: reagujete na odpověď/komentář. Váš komentář primárně neslouží k odpovědi na otázku. Komentáře jsou vhodné k upozornění na chybu v odpovědi popř doplňující informace. Odpověď na otázku prosím napište jako přímou reakci na otázku (odkaz nahoře u otázky - ODPOVĚDĚT). Děkujeme.
Tato otázka je 21 let bez odpovědi. Nechceme zbytečně otevírat staré otázky, ale zároveň chceme dát příležitost opravit případné nesrovnalosti nebo moci přidat nové poznatky. Váš příspěvek bude posouzen administrátorem (což bude nějakou dobu trvat) a bude vložen pouze v případě, že bude pro danou otázku přínosem pro širší veřejnost. Děkujeme za pochopení.