Já znám recept od moji babičky.Chleba se nechá namočit,kdyby tam zůstala nějaká voda,odlít a pak jak se dělají klasické bramboráky,přidáš vejce,sůl, pepř,majoránku,česnek,mouku,prostě tak jak když děláš bramborák,jen tam místo brambor máš chleba.A smaží se to taky stejně.Sice jsme to už dlouho nedělali,ale moc nám to vždy chutnalo.Radka
Upozornění: reagujete na odpověď/komentář. Váš komentář primárně neslouží k odpovědi na otázku. Komentáře jsou vhodné k upozornění na chybu v odpovědi popř doplňující informace. Odpověď na otázku prosím napište jako přímou reakci na otázku (odkaz nahoře u otázky - ODPOVĚDĚT). Děkujeme.
Tato otázka je 19 let bez odpovědi. Nechceme zbytečně otevírat staré otázky, ale zároveň chceme dát příležitost opravit případné nesrovnalosti nebo moci přidat nové poznatky. Váš příspěvek bude posouzen administrátorem (což bude nějakou dobu trvat) a bude vložen pouze v případě, že bude pro danou otázku přínosem pro širší veřejnost. Děkujeme za pochopení.