Jitrnice při pečení prostě praskaj,protože se sesychá nebo spéká střívko na nich.Prasklá jitrnička se splasklym střívkem ale taky neni k zahození.Pokud chcete jitrnice uchovat celé,pečte je v zelí,ale nebudou mít kůrku.Jitrnice ale neni potřeba píct,stačí je osmahnout na pánvi a to se ukočírovat dá.Dobrou chuť,dal bych si taky.
Upozornění: reagujete na odpověď/komentář. Váš komentář primárně neslouží k odpovědi na otázku. Komentáře jsou vhodné k upozornění na chybu v odpovědi popř doplňující informace. Odpověď na otázku prosím napište jako přímou reakci na otázku (odkaz nahoře u otázky - ODPOVĚDĚT). Děkujeme.
Tato otázka je 19 let bez odpovědi. Nechceme zbytečně otevírat staré otázky, ale zároveň chceme dát příležitost opravit případné nesrovnalosti nebo moci přidat nové poznatky. Váš příspěvek bude posouzen administrátorem (což bude nějakou dobu trvat) a bude vložen pouze v případě, že bude pro danou otázku přínosem pro širší veřejnost. Děkujeme za pochopení.