Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak péct jitrnice

Od: sany* odpovědí: 3 změna:
Může mi někdo poradit jak mám péct jitrnice, aby mi nepopraskaly?

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jitrnice při pečení prostě praskaj,protože se sesychá nebo spéká střívko na nich.Prasklá jitrnička se splasklym střívkem ale taky neni k zahození.Pokud chcete jitrnice uchovat celé,pečte je v zelí,ale nebudou mít kůrku.Jitrnice ale neni potřeba píct,stačí je osmahnout na pánvi a to se ukočírovat dá.Dobrou chuť,dal bych si taky.*plac*

 

miljan*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Před mírným pečením propíchat např. ostrou špejlí.
Ale to pak uteče to nejlepší-šťávička.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma pečená jitrnice

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]