Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravdu jen pro ženy

Od: mon* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mm docela velký problém, zítra odjíždíme na vodák a já to zrovna včera dostala a je to silné, hodně silné, skoro takové jatka.. :/ A potřebuju radu, máte s tím někdo zkušenost jak to na té vodě zvládnout s hodně silnou menstruací? Fakt závidím klukům, který toto řešit nemusí..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

4x

Zdravím, jako bývalý vodák poradím dobré tampony, apo-ibuprofen a zásobu dětských čistících ubrousků. Holt dělat zastávky a kontrolu, ale dobrými tampony pohoda.

Večer si dej (přiměřeně) horkou sprchu cílenou na břicho a na noc hodně silnou vložku, horká sprcha roztáhne cévy a část krve odteče rychleji... vyzkoušeno. Menses je po zbylé dny slabší a často i o den kratší.

doplněno 18.06.16 14:40:

Osobně používám o.b. pro comfort, lehce se zavádějí a vyrábějí se s různou absoprcí. ;)

mon*
hodnocení

A jaké tampony například?

marketa123

Já bych zas doporučila tampóny Ria Super Plus, jsou určeny pro velmi silnou menstruaci. Vyhovují mi u nich rovné drážky a použitý materiál.

hodnocení

0x

bývalo by bylo lepší menstruaci oddálit, ale ted pozdě bycha honiti...příště asi řešte mésíc předem na gyndě...preju,at i tak si to hezky užijete

lucie*
hodnocení

0x

souhlas s martinaa.Tampony a nejlépe O.B.pro comfort night,ale ty jsou zase dost veliké.Hlavně to musí být pro comfort,mají supr drážky,neprotečou,lehce se zavádí.Na tom bych nešetřila,nekupuju už léta jiné,nikdy žádné nebyly tak dobré jakoO.B.pro comfort.Když se půjdeš vyčurat,tak je zavedený za sekundu.Čůrají přeci všichni,takže vyměnit jej můžeš často,nevidím problém,klidně i ve křoví,vždyt tapmon schováš i do podprdy:)a potřebuješ k tomu jen dva prsty.

doplněno 19.06.16 14:43:

Až nedávno jsem objevla skvělou věc.Sebrala jsem odvahu a koupila si menstruační kalíšek.Hlavně pro slnou menzes je to skvělá věc.Vypadá veliký a odradí to,ale nejde cítit,je měkoučky,lehce se zavede...no jsem nadšená,takže taky doporučuju a hlavně vydrží déle jak tampon,nemusí se tak často vylívat.

hodnocení

0x

To bude dobrý! Včera, dneska a zítra jen chvíli. Ani ne celý den. Večer už to bude dobrý. Nebude to hrůza. Vydrž! *hej*A krásný čas na vodě, s kamarády, ohněm a kytarou ti přeji z celého srdce. ;)

hodnocení

0x

Na vodu jsem si brla i nějaký ten prášek proti bolesti. Hodně jsme jezdili už od března, to byla někdy pěkná kosa, spali jsme někdy pod širákem a ráno byli zachumelený. To to bylo v tomto případě i s hygienou těžké, ale v létě pohoda.

mon*
hodnocení

Tak jsem to v pohodě zvládla a vodák jsem si užila. Díky martinaa za radu o tý sprše, opravdu to pomohlo. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]