Nejste přihlášen/a.
Těžko Vám radit, co na sebe do práce, když nevím do jaké...Jiné je oblečení ke koštěti, jiné pro manažerku. Stačí se dívat na TV a všímat si, co se nosí, nebo kouknout do časopisu, nebo na internet. Těžko to lze přehlédnout, lidi chodí zatím stále oblékaní. Nebo už ne? Už jsem týden neopustila zahradu, že by mi něco uniklo?
Já mám dojem, že poslední léta se může všechno a každá si může vybrat, co jí vyhovuje. Sice se píše o trendech, ale já bych se nejdřív řídila tvarem postavy / poměr pas x boky/, typem osobnosti a účelem, kam sukni budu nosit. Jedna dívka je romantická, druhá rozlítaná a experimentující, či stroze sportovní, některá využije vzhledem k profesi kostýmky, jiná se nejlíp cítí v batice s korálky...Proto je dobré mít sukní několik a v různých délkách a různých střihů, které mi padnou.Mám je raději než šaty. Mohu kombinovat s různými halenkami a tričky. Navíc vrch se pere častěji než spodek-tedy sukně, což je praktické.
no můžete vyjít z vaší džínové mini a z toho, že je teplo...moc hezky vypadá - džínová mini + černé 3/4 legíny + černé tílko nebo tričko. Jinak mi připadá, že každý nosí, co je mu příjemné, občas si udělám půl dne volno, vlezu do prodejny a věnuju se zkoušení, třeba z dvaceti věcí si odnáším jednu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.