Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Piercing do nosu - nastřelením?

Od: anonym* odpovědí: 5 změna:

Ahoj:)Jak tak pozoruju všechny ty videa tak u všech to propichují.Ale moje kamoška byla ve zlatnictví a tam jí to normálně nastřelili jako naučnici.*nevi*Pište svoje názory a ten kdo má skušenosti může napsat jak to bolelo,jak se o to starat atd.;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaynab*
hodnocení

0x

Taky mám nos srabácky nastřelenej*hi*, ale průšvih byl tu nastřelovací náučnici z toho nosu dostat, obvykle bejvá zacvaknutá dost napevno. Teď tam mám malou pecičku a super. A ret (monroe) sem si nechala pichnout predloni v létě a to šlo teda na soukromý chirurgii, nepříjemný to bylo, ale co, pro krásu a chtíč se musí trpět. 3 dny sem chodila s voteklou pusou jak kubánskej domovník *smich*, ale po tejdnu to bylo dobrý *ua*. Takže asi tak ... ještě bych chtěla jít na napíchnutí činky mezi palec a ukazováček do tý volný kůže, ale to ještě chvíli nechám a uvidím ... třebas aby mě taky pustili na letišti přes rámy *smich* nebo aby mě nepřicucla magnetická hora *nevi**smich*

anonym*
hodnocení

A měla si oteklej i te nos?Nebo jak ten nos reagoval?*smich*Napiš mi více o tom nosu;)

zaynab*

Trošku oteklý budeš mít všechno, je to zásah do těla, čili jakákoliv jiná ranka. Tak den dva, já měla nos opravdu v pohodě. Nevadí mi, při smrkání (jsem dost silný alergik). Kdykoliv potřebuju, naušničku si vytáhnu a je. Nastřelení probíhá tak, že si vybereš nastřelovací naušnici, tu zlatnice nasadí do pistolky, jednu část ti strčí do nosu, druhá je venku a stiskne. Je to rychlá bolest, spíš se člověk lekne. Pak pistolku vyndá a je. Doporučuji na začátek naušnici z chirurgické oceli, obvykle na ni není alergická reakce a dneska se dělají moc pěkný. Jen pak vytažení vnitřního "závitu" je trošku problém. Po cca měsící od nastřelení můžeš změnit naušnici. Ty nastřelovací mají hodně širokou tyčinku co vede skrz nos. Běžný mají cca 0,5 mm, nastřelovací cca 1 mm, což může být nepříjemný. Já si nechala udělat naušničku s větší pecičkou na vnější stranu a menší pecičkou na vnitřní stranu z bílýho zlata a jsem spokojená, stála mě asi kolem 150,- (šiš ale je to dlouho, to měl ještě Žižka obě oči :D) . Když jsem si ji třebas vyndala, tak mi okamžitě po 2 dnech začala zatahovat a zarůstat, nic příjemnýho pak tu naušnici rvát zpátky *zed*. Dneska už tam nic nevnímám ... Jde prostě o to, že každý člověk je jiný a musíš hodnotit v první řadě, jak setobě osobně hojí rány. U mě to proběhlo uplně v pohodě, ale kolegyně níž to měla třeba horší.

martini*
hodnocení

0x

Sama zkušenost nemám, ale dvěma známým se hodně zanítil pupík a jednomu klukovi i ret, někdo nesnese v těle nic cizorodého. Tak asi když už do toho jít na dobrém pracovišti a kvalitní kov

zuzani
hodnocení

0x

Ahojky :) nechala sem si propichnout nos primo ve studiu...bolelo to docela dost.nos mi prichitil takovyma klestickama s dirkou a nos prevratil, aby byl vodorovne a propichl jehlou kde byl dirka piercing.takže když jehlu protáhl dírkou tak na konci byl piercing a ten zůstal v nosu a jehlu protahl do konce až ji vytáhl uplně.mela jsem piercing s titanu a byl docela hruby a zatoceny, takze se mi spatne vyndaval a nasazoval:(...mela jsem ho rok a vubec se mi dirka nezahojila*nevi*...takze i po roce byl jako pred tydnem pichnuty...jsem rada ze jsem si ho nechala zarust a uz bych do toho nešla...zbyla mi malinka tecka a to mi staci ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]