Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zarostlý chloupek na lýtku

Od: jiskra® odpovědí: 7 změna:

Krásný den všem. Prosím o radu. Mám na lýtku už delší čas zarostlý chloupek. Na pohled je to fialový flíček,na pohmat je to zatuhlé jako nedozrálý uher. Nevíte někdo čím to mazat,aby se hnis vytáhl na povrch a já jsem si to mohla vymáčknout a vyčistit? Nerada bych s tím chodila někam k lékaři,třeba to půjde i jinak. V neděli jedu na dovolenou,tak bych to chtěla pořešit. Děkuji všem. JISKRA

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím.

Já bych to nechala být.Ono se tělo s tím samo popere...Stalo se mi to již několikráte a vždy se samo zahojilo.Hlavně to nemačkejte.Sluníčko tomu také pomůže.

Krásnou dovolenou přeji :)

coco

Zkuste potirat propolisovou masti, na noc treba dat silnejsi vrstvicku pod naplast, pokud to nevadi tak treba i pres den, zabranite zaniceni dokud chloupek nepovyroste ven.

hodnocení

Děkuji,nevím,když se to od zimy nevstřebalo... Teď se zase začínají nosit kraťasy a sukně a je to dost vidět. Manžel i kolegyně se ptají co to tam mám. Jinak mám nohy "čisté" a toto je fakt pěst na oko.JISKRA

jaaaa

mě pomohl peeling na kůže, uvolnila se a udelal se prostor, aby mohl vyrust

balzerka
hodnocení

2x

Dřív se na to dávala černá ichtyolová mast, která to vytáhla. Ale muselo to být překryté, jelikož mast barví.Jestli se ještě dělá a nebo existuje něco lepšího Vám poradí v lékárně. Když se na chirurgii odstraňují různé bradavičky a vředy, tak by Vám to taky mohli vyndat. Jednou jsem měla takovou polotuhou bublinku na prstě / tříska? /a bez doporučení mě vzali na chirirgii a umrtvili nějakým sprayem a odsáli ten obsah uvnitř.Trvalo to chvilku a pak byl pokoj. Chce to zeptat se tam.

hodnocení

Děkuji,zkusím tu černou mast a když nepomůže,nechám si to vyndat. Možná počkám až po dovče,aby mi to nějak nerozrýpali a nemusela jsem to mít zavázané. Krásný den. JISKRA

hodnocení

1x

To se usmívám, to mám každou chvilku a ani mně nenapadlo se nad tím nějak zamýušlet. Vezmu špendlík, kůži naruším, vytáhnu pinzetou a je po problému. Ještě s tím otravovat doktory!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]