Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sundat lak z vlasů?

Od: slzicka* odpovědí: 8 změna:

Musela jsem se teď pár dní lakovat, použila jsem wellaflex lak a i když jsem vlasy umyla, pořád ve vlasech jsou takové bílé slepené tečky :( Už jsem to myla 3x, dala jsem i masku, pořád to tam je:( Není to na konečkách, je to u hlavy, takže to nemůžu ani odstřihnout, Je to jak nějaké lepidlo :( Já to tam nechci, poraďte prosím, čím to odstranit. Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Slzičko, pokud jste lak nevymyla, musíte ho z vlasů vykartáčovat. Chce to pořádný kartáč na vlasy a suché v předklonu kartáčovat (od hlavy ke konečkům). Zřejmě špatná volba laku, některé se opravdu špatně vymývají.

kelliska
hodnocení

2x

Zkus si nejprve umý vlasy pořadně mýdlem a pak šampónem. Dříve se na nalepený lak u kadeřnice používalo obyčejné mýdlo na praní Jelen (bílé). Mělo by to pomoci.

majenka*
hodnocení

2x

Já to v práci dělám tak,že vlasy umyji klasicky 1-2 krát šamponem ,pak dám masku,nebo kondicioner a tupírákem pomalu pročesávám vlasy a lak tak krásně sjede dolů.

hodnocení

0x

prominte,sice neznám tento lak,který jste použila,ale je mi to divné,že by se na po 3 nevymyl lak?Používám laky různéa po jednom omytí,žádný problém.říkáte že u kořenů vlasů problém a jinde ne,tak jestli to spíš není něco jiného?Ale to je asi blbost,prostě si neumím představit,takový lak.

juglans, promiňte,ale nemyslíte vy náhodou laky na vlasy? Tazatelka se totiž ptá na nátěrový lak:-D

doplněno 14.06.16 12:38:

Přikláním se také k vykartáčovaní.

doplněno 14.06.16 15:28:

Omlouvám se,hlavně juglans přečetla jsem otázku v rychlosti a bohužel špatně*zed*Samozřejmě vím, že Wellaflex je lak na vlasy:-D

jh®

No, domnívám se, že Wellaflex je právě lak na vlasy a ne nátěrový lak... ;)

Kartáčovat, kartáčovat, kartáčovat... za sucha. Ale aby se udělaly takovéto žmolky, to muselo být toho laku na vlasech hooodně.

Zdravím, wellaflex je lak na vlasy, nikoliv nátěrový. Protože mám jemné vlasy, používám lak téměř každodenně. Různé značky, dražší i levnější, v aerosolu i s mechanickým rozprašovačem, ale že by po umytí se lak nevymyl, s tím jsem se nesetkala.

jh byla rychlejší:)

hodnocení

0x

oplachový balzám na vlasy mi vždy po umytí vlasů pomůže lak naprosto odstranit :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]