Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Třídenní dieta

Od: nobody* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, už poměrně dlouho se mi nedaří zhubnout, asi kvůli tomu, že jsem si nehlídala kalorie a když vidím, že po týdnu jsem nezhubla ani gram, tak prostě ztratím motivaci a vykašlu se na to. Vždycky mi ale šlo vydržet spíše kratší dobu jíst méně/nízkokalorická jídla, takže mě napadlo zkusit třídenní dietu. Chtěla bych se zeptat, jestli jí už někdo zkoušel, jestli se jojo efekt u vás dostavil nebo ne. Chtěla bych totiž shodit jen 2-2,5 kg, ale na dlouhodobou dietu prostě nemám nervy.
Děkuji :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nejhorší co může být v otázce hubnutí,je to,že si lidé představují šílené hladovění.
Není to pravda.
Je třeba začít pouze naslouchat svému tělu.
Naučit se rozlišovat opravdový hlad od hladu vlčího.
A v neposlední řadě cíleně dodržovat pravidelný,pitný režim,tzn. dva až tři litry vody či bylinkových čajů denně.
Rozproudit lymfu,jedině tak se hubne.
Správně a hluboce dýchat.
Atd.,atd.
Začněte cvičit jógu.
Nejen,že shodíte kila,ale zároveň i zpevníte tělo a posílíte i svou psychiku,duši.
Velmi důležité a příjemné :)
doplněno 13.06.16 11:41:

Např. zde :

hodnocení

1x

den, kdy je ´úplněk, držet půst celý den, shodíte jedno až dvě kg za ten den, jenom pít vodu...

hodnocení

0x

Jediná rada omezit jídlo na stálo, veškeré krátkodobé diety přinesou účinek na pár dní.

poradtexpert*
hodnocení

0x

Objednej se na obezitologii. Ja se objednal 6.6. a volny termin maji z 5.9. Jsem 184cm a 114kg

hodnocení

0x

Takováhle dieta je dobrá pouze na dokonalé vyprázdnění střev a na rozhození rovnováhy v nich. Každá nárazová dieta je velkým nesmyslem. Je potřeba změnit pohled na jídlo a způsob stravování. Po celý život. Jinak nastoupí jojo efekt.

bezec
hodnocení

0x

Jestli jsi po týdnu na nule, tak nedrž žádnou třídení dietu, ale přidej v tom týdnu 4h svižnější chůze s hůlkama nebo podobný pohyb. (pokud máš čas a kondici tak víc, třeba 4x týdně na 2 hodiny)

Prostě to co funguje je trvale změnit způsob života - pohyb vytrvalostního typu a jíst všechno co tělo potebuje, tak aby příjem byl o něco málo menší než výdej. Diety při kterých se hladoví jsou nesmysl, tělo naopak četří energií. Pokud půjdeš hodinu chodit a pak si dáš zákusek tak je to ok - tělo dostane na co má chuť a výdej byl větší než příjem = budeš hubnout. Klidně můžeš chodit do cukrárny na dortík do vedlejšího města, tak abys šla hodinu tam a hodinu zpět. Doma pivko a normální večeři a za měsíc zjistíš že jsi o kilo lehčí a máš i lepší fyzičku...

balzerka
hodnocení

0x

Ono je lepší jíst často, pestře a malé porce. To si tělo nedělá zásoby. Určitě snídat. Strava musí obsahovat všechny živiny, vitamíny a minerály. Tím, že nejíte, nebo jíte jen něco, tak třeba vynecháváte některou z látek, která spolupůsobí při spalování tuků. A víc pijte, čistou vodu. Zkuste tohle konzultovat s výživovým poradcem. Dnes jsou v každém městě.

balzerka
hodnocení

0x

A samozřejmě pohyb. Nejlepší je dlouhodobý výkon nízké až střední intenzity. Určitě delší, jak 45 minut. Chůze, kolo, plavání, poklusávání. Na výlet si brát svačinu zeleninu a bílkovinu /libové maso, rybky, vajíčko, tvaroh. sýr, kefír/. Omezit vše v čem je mouka, cukr a tuky. Tedy bez rohlíků, koláčů,chipsů, majonézy, zákusků, trvanlivých salámů, tatranek... Udělat si plán nového životního stylu. A jít do toho ještě s někým, kdo je na tom podobně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]