Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Písek do pískoviště Brno

Od: anezka6 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nevíte kde v Brně sehnat zhruba 500 litrů písku do pískoviště, ideálně s dovozem? Potřebuju ho v Krpoli. Po pytlích z Bauhausu by to vyšlo hrozně draho.

Dcerušky už jsou hrozně nedočkavé. Děkuji velice Anežka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

0x
Jestli nevadí kamínky, jsou to 2 vozíky ( 800 kg ). Prodej paliv a písku, stavebniny. Jestli kamínky vadí, tak koupit víc a přesát. Cena pár stovek.

hodnocení

0x
Zkuste ty stavebniny, nebo najít pískovnu. Nejdrazsi bude na vsem doprava.

pohanka*
hodnocení

0x

Říká se tomu deponie. Prodává se různá zrnitost, valouny, kačírek, kůra též různé velikosti. Já jsem objednávala písek na pískoviště u nás v deponii. Po telefonu jsem řekla, že to chci na pískoviště pro děti, kdy to chci. Přivezli krásný jemný písek, otevřela jsem vrata a složili to rovnou na dvorek. Objednala jsem si toho víc snad 2-3 metry krychlové, teď už si nepamatuji a používám na prohození kompostu a zlehčení půdy. Hromada na dvorku je pro dítě to nejlepší, co může být, běhá po ní nahoru, dolů, stavíme hluboké tunely a minulý týden jsem vytáhla zimní boby a tahala jsem vnuka z hromady dolů.

Podívala jsem u Vás v Brně, je tam specielně písky apod. deponie Brno-Kralovice. Jistě pohledáte dále.

www.deponie-kralovice.cz

bagar*
hodnocení

0x

Není to sice s dovozem ale písek prodávají v Bauhausu v Ivanoviních (u Globusu), mají to na velké hromadě, vezmete kolik chcete, sami si naberete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]